Aloe Vera Gél - hidratáló és bőrápoló
CAROTENOlD COMPLEX™
Tre- A GNLD forradalmian új terméke
ENRICHING MOISTURIZER 1

G1 mosópor koncentrátum

G1 mosópor koncentrátum

G1 mosópor koncentrátum

Biztosan az Ön szekrényében, ruhatárában is rengeteg, különböző méretű, színű és anyagú ruhadarab található. Mindannyian szeretnénk
ezeket a ruhadarabokat biztonságosan és hatékonyan kimosni, de egyikünk sem szeret mindig újabb és újabb termékeket kipróbálni.
Fontos, hogy az alkalmazott mosópor miközben tisztává és ragyogóvá varázsolja a ruhát, nyomok nélkül, a mosógépet és a környezetet kímélve
mosson.

A G1 nagyhatású összetevői behatolnak a legmakacsabb szennyeződések alkotóelemei közé is ás szó szoros értelmében leszakítják azokat a ruháról. A finom alkaikus (lúgos) komponensek megtámadják és eltávolítják e „hívatlan vendégeket”. A G1 olyan vegyszereket is tartalmaz, amelyek vizes oldatban tartják a szennyeződéseket a mosógépből való távozásukig, meggátolva, hogy a piszok újra érintkezésbe kerüljön a ruhaneművel, és így megakadályozzák az úgynevezett összemosást is.

A mosóporba rozsdásodás gátló anyagot is kevertek, hogy meggátolják a mosógép fém alkatrészinek esetleges rozsdásodását.

Nátrium perborátot tartalmaz, amely lehetővé teszi a makacsabb szennyeződések eltávolítását, valamint az igen alacsony hőmérsékleten történő mosást.

Az optikai fehérítő elemek gondoskodnak arról, hogy a kimosott ruhán a fehér tényleg fehér legyen, a színek valóban élénken csillogjanak.

Biztonságosan alkalmazható minden szövettípuson, nem hagy nyomot, ezért a mosott ruha nem válik szürkévé, nem irritálja a bőrt.

Minden mosógépben használható, kemény víz esetében is hatásos.

További előnyök:

  • foszfátmentes
  • fékezett habzású
  • biológiailag lebomlik
  • teljesen kiöblíthető-nem hagy nyomot a ruhában
  • vizes oldatban tartja a szennyeződést
  • nem irritáló

Magas fokú mosó hatás, a speciális enzimek megtámadják és eltávolítják a zsírfoltokat. Biztonságosan alkalmazható valamennyi mosási területen.
Extra tisztító erő: speciális enzimeinek köszönhetően a legmakacsabb zsírfoltokat is eltávolítja.
Színkímélő: a fehérítő oxigén még a legmakacsabb foltokat is eltávolítja. Korróziógátló hatású, megvédi a mosógép mechanikus részeit; nem képződik lerakódás a vezetékekben és a szivattyúban.
Koncentrált. Már kis mennyiségben adagolva is mélyen a szövetekbe hatolva kiváló tisztaságot kölcsönöz ruhájának. Bármely vízhőmérsékleten
használható.
Teljesen kiöblíthető. Öblítés után nyomokban sem marad a kimosott ruhában.

Megrendelés:

Vélemény, hozzászólás?