G1 mosópor koncentrátum
Booster 1l- erős és biztonságos mosószer adalék koncentrátum
Aloe Vera Gél - hidratáló és bőrápoló
GR2 CONTROL FIBER SUPPLEMENT

G1 mosópor koncentrátum

G1 mosópor koncentrátum

G1 mosópor koncentrátum

Biztosan az Ön szekrényében, ruhatárában is rengeteg, különböző méretű, színű és anyagú ruhadarab található. Mindannyian szeretnénk
ezeket a ruhadarabokat biztonságosan és hatékonyan kimosni, de egyikünk sem szeret mindig újabb és újabb termékeket kipróbálni.
Fontos, hogy az alkalmazott mosópor miközben tisztává és ragyogóvá varázsolja a ruhát, nyomok nélkül, a mosógépet és a környezetet kímélve
mosson.

A G1 nagyhatású összetevői behatolnak a legmakacsabb szennyeződések alkotóelemei közé is ás szó szoros értelmében leszakítják azokat a ruháról. A finom alkaikus (lúgos) komponensek megtámadják és eltávolítják e “hívatlan vendégeket”. A G1 olyan vegyszereket is tartalmaz, amelyek vizes oldatban tartják a szennyeződéseket a mosógépből való távozásukig, meggátolva, hogy a piszok újra érintkezésbe kerüljön a ruhaneművel, és így megakadályozzák az úgynevezett összemosást is.

A mosóporba rozsdásodás gátló anyagot is kevertek, hogy meggátolják a mosógép fém alkatrészinek esetleges rozsdásodását.

Nátrium perborátot tartalmaz, amely lehetővé teszi a makacsabb szennyeződések eltávolítását, valamint az igen alacsony hőmérsékleten történő mosást.

Az optikai fehérítő elemek gondoskodnak arról, hogy a kimosott ruhán a fehér tényleg fehér legyen, a színek valóban élénken csillogjanak.

Biztonságosan alkalmazható minden szövettípuson, nem hagy nyomot, ezért a mosott ruha nem válik szürkévé, nem irritálja a bőrt.

Minden mosógépben használható, kemény víz esetében is hatásos.

További előnyök:

  • foszfátmentes
  • fékezett habzású
  • biológiailag lebomlik
  • teljesen kiöblíthető-nem hagy nyomot a ruhában
  • vizes oldatban tartja a szennyeződést
  • nem irritáló

Magas fokú mosó hatás, a speciális enzimek megtámadják és eltávolítják a zsírfoltokat. Biztonságosan alkalmazható valamennyi mosási területen.
Extra tisztító erő: speciális enzimeinek köszönhetően a legmakacsabb zsírfoltokat is eltávolítja.
Színkímélő: a fehérítő oxigén még a legmakacsabb foltokat is eltávolítja. Korróziógátló hatású, megvédi a mosógép mechanikus részeit; nem képződik lerakódás a vezetékekben és a szivattyúban.
Koncentrált. Már kis mennyiségben adagolva is mélyen a szövetekbe hatolva kiváló tisztaságot kölcsönöz ruhájának. Bármely vízhőmérsékleten
használható.
Teljesen kiöblíthető. Öblítés után nyomokban sem marad a kimosott ruhában.

Megrendelés:

Vélemény, hozzászólás?