G1 mosópor koncentrátum
Acidophilus Plus - bélflóra regeneráló probiotikum
Tre-en-en gabonakoncentrátum
REVITALIZING MOISTURIZER 2

Bemutatkozás

Roget Uys GNLD Elnök előadása- Corinthia G. H. Royal szálló 2013.07.14-én

Király Vilma

 Velünk valóra válthatja álmait!

A megoldás egyszerű: a legjobb termékek és a legjobb Társaság jelentik a legjobb minőségű termékeket.

Az egyedülálló Business Bilding System-én, a tehnológiai újításai és termékein keresztül a GNLD megoldást kínál Önnek pénzügyi függetlensége megvalósítására.

Azok az emberek, akik mostanáig nem utazhattak, most megtehetik; akiknek soha nem volt önálló otthonuk, most megteremthetik maguknak, és álmaik autóját is megvásárolhatják.

Ami a termékeket ihleti:

A GNLD különbség

Tisztaság, koncentráltság, hatékonyság

50 éve annak, hogy egész generációk és családok számítanak a GNLD-re világszerte, mert olyan támogatást nyújt, amit senki más a piacon: teljes értékű alapanyagokból származó termékeket gyárt, melyek összetevőik révén bizonyítottan hatékonyak, amit elégedett fogyasztók milliói igazolnak világszerte.

Kutatás: Világhírű tudósok, kutatók, táplálkozástudományi szakemberek a leghatékonyabb megoldásokat keresik. A GNLD Tudományos Tanácsadó Testületet 1976-ban alapította dr. Arthur Furst.

Tiszta. hozzáértő technikusok a legtisztább hatóanyagokat válogatják össze a a lehető legmagasabb fokú tisztaság érdekében.

Koncentrált: A GNLD termékek a legfrissebb tudományos kutatások eredményeit tükrözik és haladó technikával készülnek azért, hogy a nyersanyagban levő aktív összetevők sztenderd szerinti koncentráltságát  biztosítani tudják.

Tesztelt:  GNLD termékek alapos tesztelésen mennek át a legfrissebb módszerek alkalmazásával, mindez a biztonság, a minőség és a hatékonyság biztosítása érdekében. genetikailag módosított nyersanyagokat nem használunk fel termékeink előállítása során, és a szennyezések kizárását rutinszerűen végzett tesztekkel biztosítjuk.

Hatékony: a termékek hatékonyságát igazoló tanulmányok a legmagasabb színvonalú tudományos kiadványok hasábjain jelen

 

„ Az élet csatáit nem mindig a gyorsabb, vagy erősebb ember nyeri meg, de előbb vagy utóbb az lesz a győztes, aki hiszi, hogy győzni képes.”

Bemutatjuk a GNLD Iternational céget, amely immáron 50 éve elkötelezte magát amellett, hogy a céghez csatlakozó embereknek minden eszközt biztosítson ahhoz, hogy hozzásegítse céljaik eléréséhez.

A GNLD egy globális család, amely egy pozitív különbséget visz azoknak az életébe, akik biztos anyagi körülményekre és jobb egészségre törekednek. Kétségkívül a kitartás alapvető tulajdonság a sikereinkben, az elszánt és folyamatos cselekvés kulcsszerepet játszik sikereik elérésében, amelyekre büszkék vagyunk.

Ezt a globális családot egy világméretű tortához hasonlítanám, amely magába foglalja a világ 52 országát számtalan disztribútorával együtt. A GNLD nagy tortából alig egy kis szeletet hasítottam ki, amely mégis nagyon sok

  • sikert
  • elismerést
  • anyagi biztonságot
  • céljaim megvalósítását
  • tanulási lehetőséget
  • számtalan utazást, szórakozást

hozott, és nem utolsó sorban saját és családom, valamint barátaim egészségi állapotát biztosítja.

IDÉZET:

„Akinek a tudás megszerzése drága, vajon számol-e a tudatlanság költségével?” Tonk Emil

GNLD embléma

DIRECTOR ISKOKA-BUDAPEST

RENAT DI CARLO-VAL

100_5697

100_5698-1

 Boldogan fogyasztottuk el az ebédet illusztris csapatommal együtt -HOTEL GELLÉRT-

 Vélemény, hozzászólás?