MOISTURIZING NIGHT FORMULA
Renewing Antioxidant Treatment - Antioxidáns arckrém
BALANCING TONER 2
REFINING TONER 1

REFRESHING FACIAL CLEANSER 1

Frissítő arctisztító krém 1: Normál és száraz bőrre

Refreshing Facial Cleanser

Refreshing Facial Cleanser

A bőr tisztaságára minden bőrápoló program nagy súlyt fektet. A szabályos tisztálkodás eltávolítja a környezetünkből ránk rakódott szennyező anyagokat,
a hidratációban már részt nem vevő elhasználódott zsiradékokat, ezáltal bőrünket ismét frissnek, fiatalosnak érezzük.

Fontos, hogy olyan arctisztítót használjunk, amely puha, nem szárítja a bőrt illetve nem változtatja meg annak természetes pH-értékét. Meghatározott egyéb növényi származékok viszont segítik a normális zsír-hidratáció egyensúly fennmaradását. A túl erős szappanok és illatszerek sajnos megváltoztathatják a bőr érzékeny egyensúlyát.

A különböző növényi kivonatokat tartalmazó, speciálisan a normál és száraz bőr problémáira kifejlesztett Refreshing Facial Cleanser 1 egy olyan folyékony arctisztító, amely kíméletesen távolítja el a bőr felszínén felgyülemlett szennyeződéseket, valamint a sminket.

Visszaállítja a bőr természetes lipidtermelését ezzel elősegítve a fiatal bőrre jellemző vízvisszatartás képességének megtartását.
Zöldtea és echinokaktusz kivonatának köszönhetően növeli a bőr immunizáló és antioxidációs képességét.

Használati utasítás: A krémet ujjhegyeinek segítségével, körkörös, felfelé irányuló mozdulatokkal oszlassa el arcán és nyakán. Ezután öblítse le vagy egy enyhén nedves, langyos törlőkendő segítségével mossa le a krémet, majd egy puha törülköző segítségével, nem nyomkodva szárítsa meg bőrét. Az arctisztítást a Purifying Facial Scrub vagy a Refining Toner 1 alkalmazásával teheti tökéletesebbé.

GNLD előnyök címszavakban

Kímélő ám nagy hatású, krémszerű összetétele révén kiválóan tisztítja a bőrfelszínt.
Narancsolajat, eufráziát, borostyánt és édes mandulát tartalmazó exkluzív növényi kivonatok keverékének köszönhetően serkenti a száraz és normál
bőr természetes lipidtermelését.

Avokádó olaj tartalmának köszönhetően rugalmasabbá teszi a bőrt. Antioxidáns és immunizáló hatású echinokaktusz- és zöldtea-kivonatot hagy a bőrön.
A Nutriance Synergy Cycle első fázisa, normál és száraz bőrre.
Nem tartalmaz szappant, vagy más, a pórusokat eltömő adalékanyagot.
Hozzájárul a bőrfelszín természetes pH-értékének megtartásához.
Hatásosságát a leghíresebb európai dermatológiai kutatási központ klinikai vizsgálata igazolta.

Megrendelés:

Vélemény, hozzászólás?