Aloe Vera Gél - hidratáló és bőrápoló
ENRICHING MOISTURIZER 1
Tre-en-en gabonakoncentrátum
All C - C-vitamin étrend kiegészítő

fokhagyma

GARLIC ALLIUM COMPLEX- A fokhagyma minden jótékony hatása a veleljáró kellemetlen illatok nélkül

GARLIC ALLIUM COMPLEX

A fűszernövények gyakran rendelkeznek gyógyszerészeti tulajdonságokkal. egy olyen ismert példa a fokhagyma (Allium sativum), amely egy igen régi növényfajta, amely már 4.000 évvel ezelőtt egy kínai fűszerész feljegyzéseiben írt róla. Az egyiptomiak már használták sebek gyógyítására, továbbá fertőzések, daganatok és bélparaziták ellen is.

A hagymafélék, különösen a fokhagyma mind a légző-, mind a bélrendszer fertőzéseire alkalmas megoldás. Ételeinkbe használva a fokhagyma- és hagymafélék nagymértékben hozzájárulnak egészséges keringésünk és emésztésünk fenntartásához, a fertőzéses megbetegedésektől pedig folyamatosan védenek. A hagymafélék a szervezet természetes antibiotikuma!

Garlic Allium Complex fokhagyma kapszula

Garlic Allium Complex fokhagyma kapszula

 

Számos tudományos kutatás kapcsolatba hozta a fokhagymafélék fogyasztását – fokhagyma, vöröshagyma, póréhagyma, szőlőhagyma, stb. – bizonyos egészségügyi problémák kockázatának csökkenésével. A fokhagymaféléknek főként kénes összetevői a felelősek a kellemetlen illatért, de ezeknek köszönhetők a jótékony hatások is. A GNLD Garlic Allium Complex a táplálék-kiegészítők között kiemelkedő jelentőségű terméknek számít, teljes értékű tápanyagokból készült, standard mennyiségű allicint tartalmaz, amely a fokhagyma kénes összetevői közül a legfontosabb, nem is beszélve a fokhagymafélék egyéb jótékony hatásairól. A speciális „célzott beviteli technológia” biztosítja, hogy a bioaktív allicin elérje a bélrendszert, ahol felszívódik.

Hatékonysága:

 • serkenti az immunrendszert
 • serkenti a makrofágok, azaz a fehér vésejtek tevékenységét, amely idegen organizmusokat semmisítenek meg, mint pl.: vírusokat, baktériumokat,penészgombákat.
 • a légutak első szakaszában előforduló vírusos fertőzések kezelésénél, mivel a tüdő nyálkás váladékét tisztítja
 • meggátolja az amőba (vérhas) bélparaziták fejlődését
 • megsemmisíti a fonalférgeket
 • a kénes alkotóelemei megvédenek a mérgezésektől
 • megvédik a DNS-t a károsodásoktól
 • szabályozza a  koleszterin- és trigliceridszintet az epetremelés élnkítésével

Olvassa tovább

Szív és érrendszeri problémák megelőzése

 

Szívünk egy csodálatos gépezet, amely sohasem pihen:

naponta több mint 100 ezret vet, évente kb. 4 milliót, azaz életünk folyamán összesen közel 30 milliárdot. Akár az autók motorja, folyamatosan dolgozik. Hol erősebb, hol gyengébb igénybevételnek van kitéve, ezért is fontos, hogy állandóan karban tartsuk, ápoljuk.

 

GNLD szívbarát termékek

GNLD szívbarát terméke

Figyelmébe ajánlom az alábbi cikket:——>>>>   50 éves kór felett

Évek óta számtalan tanulmány foglalkozik az Omega- 3 zsírsavakkal, pontosabban azok szerepével az egészségmegőrzésben, a vitalitás növelésében valamint az élettartamra gyakorolt pozitív hatásával. A ’60-as, ’70-es években a témában végzett kutatások eredményeként kétséget kizáróan bebizonyosodott, hogy az omega-3 zsírsavak kulcsfontosságú szerepet töltenek be az egészségmegőrzésben.

Gyermekeknél:

Az idegpályáknak és az agyvelőnek van egy zsírpárnája, amelyet karbantart.

Mire képes még?:

 • Hangulati szabályozás
 • Hosszantartó memória kialakúlás, amennyiben fehérjével kombinálva adjuk, pl. Nutrishake, további kiváló eredményt érünk el:
 • Csontozat jó minősége
 • Jó sejtműködés
 • Anyagcsere egyensúly

A GNLD már régóta tudatában van a teljes értékű élelmiszerekben megtalálható
bizonyos fitonutriensek egészségmegőrző és rákmegelőző hatásának. Különleges C-vitamin (All C és Sustained Release Vit-C) és E-vitamin (Wheat Germ Oil) formuláink mindkét tápanyag bőséges bevitelét biztosítják.

Omega- 3 zsírsavak: a természet virtuózai

Az Omega- 3 és az Omega-6  is többszörösen telítetlen zsírsav: struktúrájuk olyan, hogy segíti a test egyes sejtjeit körülvevő sejthártya rugalmasságát fenntartani. Biológiai szempontból az Omega-6 és az Omega- 3 is nagyon aktív,  fontos szerepet játszanak különböző anyagcsere folyamatokban. Konkrétan az Omega-6 stimulálja az immunrendszert, hogy megfelelően és azonnal reagáljon mindenfajta támadásra, az Omega- 6 úgy szabályozza az immunreakciókat, hogy ne forduljon elő túlzott gyulladás.

METABOLIKUS SZINDRÓMA

A metabolikus szindróma egy „biomarker”, egy csoportot ír le, amelyek ha együttesen jelentkeznek, emelkedik a koronária betegségek, az infarktus és a 2-es tipusú cukorbetegség kialakulásának kockázata.

A metabolikus szindróma egy-

Hasznos tudnivalók: kattintson ide——–>>>>>>>>> ÉRRENDSZERI BETEGSÉGEK