ENRICHING MOISTURIZER 1
GENTLE CLEANSING BAR bőrtisztító
GR2 CONTROL FIBER SUPPLEMENT
Tre- A GNLD forradalmian új terméke

REFINING TONER 1

Arctisztító tonik – normál és száraz bőrre

Refining Toner

Refining Toner

A tonik segít teljessé tenni a bőrtisztítás folyamatát: eltávolítja az összes szennyeződést, különösen a hajjal borított és normál bőrfelület átmeneti tartományában, majd frissé varázsolva bőrét nyugtat és feszesít. A tonik egyben a tisztítás következő fázisának, a hidratálásnak is az előkészítője. Bizonyos növényi összetevők a zsír-hidratálás kiegyenlített arányát segítik elő, mások pedig az oxidáció elleni védelemben veszik ki részüket. Kitágítják és kitisztítják a pórusokat. Az alkohol-alapú tonikok szárító hatásuk miatt égethetik a bőrt és más kellemetlenséget is okozhatnak.

Alkoholmentes formulájának, valamint lágy tonifikáló hatásának köszönhetően visszaállítja a normál és száraz bőrtípusok természetes egyensúlyát, eltávolítja a szennyeződéseket és a sminket. A Refining Toner 1., növényi összetevőinek köszönhetően serkenti a bőr számára nélkülözhetetlen, védelmet nyújtó lipidek termelését, miközben segít a zsír-hidratálás folyamatának kiegyenlítésében, mivel javítja a bőr természetes vízvisszatartó képességét. Kiváló after-shave-ként is, tehát férfiak is használhatják.

GNLD előnyök címszavakban

Frissítő és kímélő összetételének köszönhetően könnyedén eltávolítja normál és száraz bőrön jelenlévő szennyeződéseket.
Narancsolajat, eufráziát, borostyánt és édes mandulát tartalmazó exkluzív növényi kivonatok keverékének köszönhetően, elősegíti a zsír-hidratálás kiegyenlített arányát és serkenti a száraz és normál bőr természetes lipidtermelését. Alkoholmentes formulája úgy tisztítja és készíti elő a bőrt a hidratálásra, hogy közben nem éget, nem csíp és nem szárít. A Nutriance Synergy Cycle harmadik fázisa, normál és száraz bőrre. Kiegyensúlyozottá, frissé varázsolja bőrét.
Hozzájárul a bőrfelszín természetes pH értékének megtartásához.
Hatásosságát a leghíresebb európai dermatológiai kutatási központ klinikai vizsgálata igazolta.

Szeretné kipróbálni?

Megrendelés:

Vélemény, hozzászólás?