GR2 CONTROL HERBAL COMPLEX
ENRICHING CONDITIONER - kondicionáló balzsam
MOISTURIZING NIGHT FORMULA
Omega-3 Salmon Oil Plus

ProVitality energia program

Omega-3 Salmon Oil Plus

Többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmazó étrend-kiegészítő

GNLD-termekek-Omega3-Salmon-Oil-plus

GNLD Omega-3 Salmon Oil Plus

 

 

 

Az egyik legjobb minőségű omega-3 zsírsavat

tartalmazó étrend-kiegészítő a piacon!

 

 

A kutatások azt igazolják, hogy azok az étrendek, melyek rendszeresen tartalmaznak halat, többféle jótékony hatást gyakorolnak egészségi állapotunkra.
A halak az omega-3 zsírsavak családjába tartozó 8 tag mindegyikét tartalmazzák, beleértve az EPA-t (eikozapetaénsav) és a DHA-t (dokozahexaénsav) is. Ezekről megállapították, hogy a szív-és érrendszer optimális működését segítik elő.

Hallgassa meg Farkas Istvánné (Magdika) tapasztalatait:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Az Omega 3 Salmon Oil Plus

teljes értékű étrend-kiegészítő, amely megfelelő mennyiségben biztosítja az Omega-3 zsírsavak családjába tartozó mind a omega 3 8 összetevő bevitelét, melyek az emberi táplálkozás részét képezik. Az omega 3 zsírsavcsalád nyolc tagja együtt egyfajta „folyamatláncot” alkot, amit szerves biokémiával foglalkozó körökben „elongácioónak” hívnak. Az ALA-tól(alfa-linolénsav) kezdve még 7 tagot lehet felsorolni. Mind a nyolc része az emberi táplálkozásláncolatnak. Szinergikus módon részt vesznek az emberi anyagcserében, ha egy hiányzik, akkor a konverziós lánc megszakad, és a szervezet nem képes szintetizálni a többit.

UHPO3 GNLD különbség- molekurális diffrerenciálás– a legmodernebb technológia, amely lehetővé teszi, hogy speciális tápláló molekulákat kiválogassák az olyan omega-3-ban gazdag természetes nyersanyagokból, mint amilyen pl. a tonhal, a szardínia vagy az ajóka.

A Harvard egyetem kutatói által végzett egyik tanulmány szerint, ha megfelelő mennyiségű Omega 3-at fogyasztunk, pl. sok halat eszünk, 80%-al csökkenthetjük a szívinfarktus kialakulásának veszélyét. Az Omega 3 zsírsavak csökkentik a:

  • koleszterint
  • trigricelid szintet
  • lipoprotein szintet
  • gyulladás csökkentő
  • agyállomány felépítésébe fontos szerepet játszik
  • kommunikáció, verbális képesség javítása
  • depressziós tünetek ellen kiváló

Olvassa tovább

CAROTENOlD COMPLEX™

GNLD-termekek-Carotenoid-Complex

GNLD Carotenoid Complex

 A Carotenoid Complex

Amikor 1992-ben piacra került a Carotenoid Complex nagy meglepetést okozott az ipari világban. Előállítása óriási tehnológiai ugrást jelentett, azóta is meghatározza a táplálék-kiegészítőkkel kapcsolatos minőségi elvárásokat. A táplálkozástudomány legújabb kutatásai bebizonyították a Tudományos Tanácsadó Testület megfigyeléseit és eredményeit, mégpedig:

  • ·       A lipidek peroxidációja, azaz a vérben található lipidek oxidáció útján történő károsodása, úgy tűnik nagy részben felelős a koszorúérrel kapcsolatos betegségekért. Az Amerikai Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma (USDA) által vezetett, az Illionosi és a Kaliforniai Egyetem, valamint a Betegség Vizsgáló Központ kutatóinak részvételével folytatott vizsgálatok kimutatták, hogy a Carotenoid Complex csökkenti a vérben található lipidek oxidációját.
  • ·       Embereken folytatott klinikai megfigyelések alapján az USDA kutatói arra az eredményre jutottak, hogy a Carutenoid Complexben található karotenoidok széles skálája két módon is javítja a szervezet védekezőképességét.

Egyrészt egy 20 napos Carotenoid Complex bevitel után 37%-kal megnő a Tlimfociták száma szemben a kizárolagos béta-karotinon alapuló táplálék-kiegészítéssel, amely nem hoz hasonló erdeményeket.

Másrészt 21%-kal megszaporodnak az úgynevezett „natural Killer”-ek, jellegzetes vérsejtek száma. ezek a Natural Killer sejtek szervezetünk első védelmi vonalát alkotják a rák elleni küzdelemben. Ezek az eredmények 20 nap szedés után már mutatkoznak.

Sok tanulmány eredménye igazolja azt az összefüggést, ami a karotenoidok (egyes növényekben előforduló sárga, vörös és zöld pigmentek) valamint a daganatok, szívbetegségek kialakulása, az immunrendszer megerősítése valamint a szövetek védelme között áll fenn. A zöldség és gyümölcs a legfontosabb karotenoidforrás, de az emberek többsége a javasolt napi 5-9 adag töredékét sem fogyasztja el. A GNLD Carotenoid Complexe teljes értékű ételek kivonatából készül, hatékonyságát az amerikai Mezőgazdasági Minisztérium tudósai által végzett kutatások igazolják.

Minden kapszula egy optimális, változatos, karotenoidban gazdag zöldség és gyümölcs
adagnak felel meg.

Tanulmány: Erősítse immunrendszerét!

Olvassa tovább

Tre-en-en gabonakoncentrátum

Tre-en-en

GNLD-termekek-Tre-En-En

GNLD Tre-En-En gabonakoncentrátum

Ahhoz, hogy Önök mindig a legjobb formájukat hozhassák és hogy állandóan energikusak legyenek, a sejtjeiknek egészségesen kell működnie.

A Tre-en-en gabonakoncentrátum pótolja a modern táplálkozás okozta hiányosságokat, vagyis lipidekkel és szterolokkal látja el a szervezetet. Ez azt jelenti, hogy Önök egyre inkább formában érezhetik magukat, miközben energiától duzzadnak. Egy olyan különleges készítmény, amely képes a sejtfalat rugalmassá tenni. A sejtek ezáltal hatékonyan működnek, javul az energiát biztosító tápanyagok felszívódása, ugyanakkor megkönnyíti a salakanyagok eltávolítását. Az eredmény

 

Az egészségesen működő sejtek egyre több energiát termelnek.

Sokszorozzák meg a

slide0136_image048 szervezetbenslide0134_image042 található több milliárd sejt hatékonyságát, így érzékelni fogják a

többletenergiát.

A Tre-en-en tudományos háttere:

2004- Az egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma megállapítja, hogy a modern étrendekből hiányoznak az alapvető fontosságú teljes kiőrlésű gabonák.

2003- A Kémiai Nobel-díj alátámasztja a GNLD 1958 óta folytatott kutatásait!

1987- Bizonyosságot nyer, hogy jelentősen képes megnövelni a bevitt tápanyagok hatékonyabb felhasználását.

Megrendelés:

Pro Vitality+ – energia feltöltő program

Folyamatos fejlesztések, kutatások és minőségellenőrzések biztosítják, hogy a fogyasztók mindig a lehető legjobb és leghatékonyabb GNLD termékekhez jut!

 

Proaktív táplálkozás a nagyobb életerőért

A világon mindenütt egyre magasabb azoknak a megbetegedéseknek a száma, amelyek közvetlenül a helytelen   táplálkozási szokásokkal és a túlsúllyal függnek össze. Sok ember étrendje nem tartalmazza azokat a tápanyagokat,  amikre szükség lenne. Megfelelő táplálkozás hiányában pedig, az energiaszint és a szervezet vitalitása csökkenhet.

 

Pro Vitality+

A valóságban a helyes táplálkozás piramisa a lakosság nagy részénél fejjel lefelé működik: túl sok az egészségtelen   és túl kevés az egészséges elfogyasztott élelmiszer! Nézzék meg a videót!

Olvassa tovább