PURIFYING FACIAL SCRUB
MOISTURIZING NIGHT FORMULA
Omega-3 Salmon Oil Plus
LDC kímélő mosószer

Tisztítószerek

Booster 1l- erős és biztonságos mosószer adalék koncentrátum

Booster mósószer adalék

Booster mósószer adalék

Bizonyos tisztítási feladatok, ha tökéletes munkára törekszünk, rendkívüli mosóhatást igényelnek. A kemény víz olykor nagyon megnehezíti a háziasszony
munkáját. A foszfátmentes mosószerek néha nem fehérítenek tisztességesen, máskor pedig maga a szennyeződés makacsolja meg magát. A megoldást egy hatékony adalékanyag jelenti, amely mintegy ,,rásegít” a mosószer munkájára.

A Booster mosószeradalék minden igényt kielégít: eltünteti a makacs szennyeződéseket és felveszi a harcot a zsíros foltokkal is. Kiválóan alkalmazható mosásnál, mosogatásnál vagy akár padlótisztításnál. Igen sokoldalú készítmény, melyet bátran használhatunk háztartási gépeink fényesítésére, csempe és plasztik felületek tisztítására. Olvassa tovább

Soft- öblítőszer koncentrátum

 

Soft- öblítőszer koncentrátum

Soft- öblítőszer koncentrátum

 

Ma az ember számára a tisztasági elvárásokon kívül az is fontos, hogy ruhája puha, jó illatú legyen, és kellemes közérzetet biztosítson. A Soft öblítőszer használatával gazdaságosan megoldhatja ezt a problémát, ruhái illatosak, lágyak lesznek, amilyenre mindig is vágyott.

Továbbá képes:

 • elektrosztatikus feltöltődés kellemetlenségeit megszünteti
 • alkalmas a szőnyegek antisztatizálására
 • megkönnyíti a vasalást
 • gépi és kézi mosáshoz egyaránt használható
 • kimondottan a G1 mosóporhoz fejlesztették ki

Olvassa tovább

G1 mosópor koncentrátum

G1 mosópor koncentrátum

G1 mosópor koncentrátum

Biztosan az Ön szekrényében, ruhatárában is rengeteg, különböző méretű, színű és anyagú ruhadarab található. Mindannyian szeretnénk
ezeket a ruhadarabokat biztonságosan és hatékonyan kimosni, de egyikünk sem szeret mindig újabb és újabb termékeket kipróbálni.
Fontos, hogy az alkalmazott mosópor miközben tisztává és ragyogóvá varázsolja a ruhát, nyomok nélkül, a mosógépet és a környezetet kímélve
mosson.

A G1 nagyhatású összetevői behatolnak a legmakacsabb szennyeződések alkotóelemei közé is ás szó szoros értelmében leszakítják azokat a ruháról. A finom alkaikus (lúgos) komponensek megtámadják és eltávolítják e “hívatlan vendégeket”. A G1 olyan vegyszereket is tartalmaz, amelyek vizes oldatban tartják a szennyeződéseket a mosógépből való távozásukig, meggátolva, hogy a piszok újra érintkezésbe kerüljön a ruhaneművel, és így megakadályozzák az úgynevezett összemosást is. Olvassa tovább

Disinfectant fertőtlenítőszer

Disinfectant 1 és 10 l-es felületfertőtlenítő és tisztítószer koncentrátum

disinfectant

Napjainkban igen gyakran kerülünk olyan helyzetbe, hogy nem elégedhetünk meg csupán a „látható” tisztasággal: olyan szert kell használnunk, amely egyesíti magában a kiváló tisztítószer és a hatékony fertőtlenítő hatását. Használható lakásban, iskolákban, kollégiumokban, kórházakban, középületekben, állatorvosi rendelőkben, szállodákban, tornatermekben, öltözőkben és minden egyéb olyan helyen, ahol fontos megakadályozni a közös használatú tárgyakból vagy felületekből adódó fertőzésesek terjedését.

Környezetünkben számtalan olyan baktériumcsíra fordul elő, melyek elszaporodásának megakadályozására folyamatosan nagy figyelmet kell fordítanunk. Egy nem megfelelő fertőtlenítőszer nem csak a kívánt higiéniát nem garantálja, de több kárt okozhat, mint amennyit használ. Mivel  minden egyes terület speciális tisztítási eljárást kíván egy több funkciót egyesítő fertőtlenítőszer jelentősen megkönnyíti a háziasszonyok munkáját. Olvassa tovább

LDC kímélő mosószer

LDC- finom tisztító- és mosogatószer koncentrátum

LDC- finom tisztító- és mosogatószer koncentrátum

LDC- finom tisztító- és mosogatószer koncentrátum

Ahhoz, hogy használati tárgyaink eredeti szépségükben ragyogjanak, elsősorban tisztán kell tartani őket. A piacon számos speciális tisztítószer kapható, amelyek a legkülönbözőbb anyagokból készült tárgyak tisztítására alkalmasak.

Az LDC illatosított általános tisztítószer kiválóan tisztítja a poharakat, tányérokat, nem hagy foltot, hosszantartó habot képez, legszennyezettebb edények tisztítására is alkalmas.

Noha a meleg víz megkönnyíti a mosogatást, az LDC hideg, sőt sós vízben is tökéletesen kifejti tisztító hatását. Emiatt az LDC táborozáskor, kiránduláskor is hasznos útitársnak bizonyul, amikor nem áll rendelkezésre meleg víz.

Az LDC egy 1:3 arányban hígítható, kímélő, folyékony mosószer, koncentrátum formájában, amely gazdaságos, környezetbarát és sokoldalú:

 • minden mosható felületet kímélően tisztít
 • folyékony mosogatószer, amely hideg vagy sós víz esetén is ragyogóvá varázsolja a poharakat, lábasokat és a serpenyőket
 • kímélő és kellemes folyékony kézmosó szappan, amely különösen alkalmas kemény víz esetén
 • tisztítószer, amely kiválóan megfelel a kényes ruhadarabok kézi mosásához, kivételt képeznek a selyemből készült ruhák
 • PH semleges, bőrkímélő
 • Könnyen leöblíthető- nem hagy semmilyen nyomot az edényeken.
 • Kézi mosáshoz is alkalmas. Könnyen tisztítja a finom ruhanemüket, azok friss illatúak és puhák maradnak.
 • Biodegradibilis, 72 órán belül több mint 90%-ban lebomlik.

OETI engedéllyel rendelkezik, élelmiszeriparban és élelmezésben használható. Olvassa tovább

Super 10 illatosított általános tisztítószer

Super 10 illatosított általános tisztítószer

Super 10 illatosított általános tisztítószer

A Super 10 könnyebbé teszi a háztartási munkákat, és egyben környezetbarát is. Meg fognak lepődni mennyire oldja a zsírt, milyen hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket. A termék erejét, töménységét Önök döntik el, a szennyezettség mértékétől függően. Egy rendkívül hatékony termékről van szó, amelynek ára használat során százszor is megtérül. egy flakon megelőzi, hogy 10 vagy több hasonló terméket tartalmazó, hulladéknak minősülő palack a környezetet szennyezze!

Háromszoros aktív összetétel: felszívódik, feloldódik és emulziót képez.

 • Lebomló: 72 órán belül több mint 90%-ban lebomlik.
 • Antisztatikus: a tisztított felület portaszítóvá válik.

OETI engedéllyel rendelkezik: használható élelmiszeriparban, vendéglátásban egyaránt. Olvassa tovább

Tisztítószerek: megoldják vagy okozzák a problémákat?

A háztartási tisztítószerek nagy segítséget nyújthatnak abban, hogy megszabaduljunk a kosztól és kórokozóktól, melyek megtelepszenek otthonunkban, ugyanakkor  veszélyesek is lehetnek. Számos tanulmány mutatott rá, hogy mennyi lehetséges veszélyt rejtenek magukban azok az általános tisztítószerek, melyeket otthonunkban használunk.

GNLD különbség a háztartási tisztítószerek technológiája terén

Egy négy éven át tartó kutatás – melyet a bristoli Egyetem vezetett, és a Thorax című folyóiratban publikáltak – meglepő eredményt hozott, miszerint azokban a családokban, ahol több tisztítószert használnak, kétszer akkora a kockázata annak,
hogy az ebben a környezetben élő gyermekeknél légzőszervi betegségek alakuljanak ki, mint azoknál a családoknál, ahol mérsékeltebb a tisztítószerek alkalmazása.

Vásároljanak kevesebbet, költsenek kevesebbet, használjanak kevesebbet – Tisztítsanak még hatékonyabban!

Úgy tűnhet, hogy a személyes egészséggel és a környezet megóvásával való törődés újdonságnak számít, a GNLD viszont már a ’60-as években elkezdte kifejleszteni környezetbarát termékeit. Termékek mint a Super 10, LDC, G1 mind azon az elven
alapulnak, hogy kevés adagot használva alacsonyabb hatást gyakorolnak, gyakorolunk a környezetre. A tisztítószerek maximális hatóerejét egy kevés termékmennyiségbe rejtették: jobb a környezetnek és jobb az Ön pénztárcájának is!

Olvassa tovább

Környezetbarát ipari tisztítószerek

Super 100- 10 és 25l-es

Erős és biztonságos, speciális tisztítószer koncentrátum ipari szennyeződések eltávolítására

A Super 100 makacs ipari zsír- és olajszennyeződések eltávolítására kifejlesztett nagyhatású ipari tisztítószer, amely megfelel az e tisztítószerekkel szemben támasztott legszigorúbb elvárásoknak és biztonsági követelményeknek.

Makacs ipari zsír-  és olajszennyeződések eltávolítására fejlesztették ki. Vízben korlátlanul oldódik. Tisztító hatását az oldószerként használt víz keménységi foka nem befolyásolja. Legfontosabb összetevői a természetben lebomló felületaktív anyagok:

 1. Az első áthatol a tisztítandó felületen, és leválasztja róla a legmakacsabb szennyeződéseket,
 2. Erős zsír- és olaj emulgeáló szer.

Működési mechanizmusát egy erős zsír- és olaj affinitású szerves oldószer jelenléte biztosítja, melynek egyes elemei első lépésként áthatolnak  a tisztítandó felületre tapadt makacs szennyeződéseken és azokat leválasztja onnan, míg más részük, mely erős zsír- és olajemulegáló szer, emulzióvá alakítja azokat át. A viszonylag alacsony lúgkoncentráció – Ph10 – ellenére példátlan “alkalikus tartalékai”  vannak, amelyek csak szükség esetén lépnek működésbe. Minősége lehűtve sem változik, nem gyúlékony.

OÉTI engedéllyel rendelkező termék, így bátran használható úgy az élelmiszer- és húsipar, mint a vendéglátás területén keletkező zsiradékok és szennyeződések eltávolítására.

A TERMÉK ELŐNYEI

Vízben korlátlanul oldódó, közepesen lúgos kémhatású (pH 10) elegy, melynek legfontosabb összetevői a természetben lebomló felületaktív anyagok.

Hatóanyaga a felhasználást követően több mint 90%-ban 72 órán belül lebomlik.

Biztonságosan kezelhető, bőrfelületre kerülve nem okoz égési sérülést. a szert szembefröccsenés esetén folyóvízzel könnyedén lemosható.

A Super 100 sok más tisztítószerhez hasonlóan nem támadja meg az ipari berendezések felületét és festését.

Kitűnően használható:bemutató061

A teljes tartalom csak belépett felhasználóink számára hozzáférhető.
Belépés vagy regisztráció.

 

Környezetbarát háztartási tisztítószerek

TUDOMÁNYOSAN ALÁTÁMASZTOTT, TERMÉSZETES ALAPÚ TERMÉKEK, MELYEK MEGVÁLTOZTATJÁK ÉLETÜNKET!

Tisztaság, egészséges környezet, jó közérzet

Alakítsunk ki magunk körül olyan világot, amely nem veszélyezteti életünket.

images-gnld tájkép Senki nem védett azzal a környezeti leépüléssel szemben, melyet tízévenként egy milliárddal bővülő népesség hoz létre napjainkban. hulladékhegyek szennyezik vizeinket és a levegőt, hatalmas mennyiségű mérgezőanyagot képezve. Most, amikor a világ népessége közeledik a 10 milliárdhoz, a fogyasztás is növekvőben van, veszélyt jelent az eljövendő generációnak és beláthatatlan következményei lehetnek. A környezettudósok nagyon jól tudják, milyen nehéz a természet mára már igen érzékeny egyensúlyát megtartani.

Minél kevesebbet fogyasztunk, annál kevésbé szennyezzük a környezetet, de nincs élt fogyasztás nélkül. Az egyetlen megoldás az lehet, ha koncentrált kiszerelésű környezetbarát tisztítószereket használunk kevésbé szennyezve a környezetet, megőrizve azt az eljövendő generációnak.

Le kell állítani a romboló fogyasztást!

Kis mennyiség= minimális környezetszennyezés Olvassa tovább