Acidophilus Plus - bélflóra regeneráló probiotikum
G1 mosópor koncentrátum
REVITALIZING MOISTURIZER 2
RICH REVITALIZING SHAMPOO - luxus sampon normál és zsíros hajra

PURIFYING FACIAL SCRUB

Hámeltávolító arcradír – minden bőrre

Purifying Facial Scrub

Purifying Facial Scrub

A felületi bőrréteg eltávolítása alapvető lépés mindazok számára, akik fiatal bőrre áhítoznak. A felületi rétegben ugyanis számos élettelen sejt van jelen, amelyek helyett folyamatosan új sejtek képződnek. A smink használatával, a környezeti ártalmak illetve a bőr természetes öregedési folyamata következtében azonban az élettelen sejtek elszaporodhatnak.

Ettől bőrünk fénytelenebbnek és szárazabbnak tűnhet. Az élettelen sejtek és a szennyeződések rendszeres eltávolításával megkönnyíthetjük a száraz felületi bőrréteg természetes hámlási folyamatát, hogy ezáltal új és egészséges bőrréteg keletkezhessen. Léteznek olyan növényi kivonatok, amelyek gondosan összeválogatva képesek a bőr felszínét puhábbá varázsolni, miközben, elősegítve a természetes hámlási folyamatot, tisztítanak is.

A gélben található extra finomra őrölt dióhéj, valamint az egyéb növényi kivonatok serkentik a vérkeringést és meggyorsítják a sejtképződést, miközben visszaadják a bőr vitalitását ezért tehát a felső bőrréteg fényesebb és puhább lesz.

Használati utasítás: mosakodás után, vízzel keverjen össze egy kis mennyiségű gélt, majd körkörös mozdulatokkal oszlassa el arcán és nyakán. Majd jól mossa le, bizonyosodjon meg arról, hogy nem maradt nyomokban a bőrön. Kíméletesen törölje meg az arcát. Hetente egyszer, kétszer ismételje meg, hogy bőre újra szép és ragyogó legyen.

Kímélő hatású hámeltávolító, a benne lévő extra finomra őrölt dióhéjnak,
valamint a kókuszdióból és hamamelisből kivont anyagok tisztítóhatásának
köszönhetően. Klinikai tesztek bizonyítják, hogy már az első használat után
is mintegy 30%-kal puhább, simább a bőrünk.

Válogatott növényi összetevői közül külön is említendő a kamilla matricaria,
a bisabolol és a hamamelis. mert tisztítás közben nyugtatják, puhítják
bőrünket.

Serkenti a vérkeringést, gyorsítja a sejtmegújulási folyamatot. A Nutriance Synergy Cycle második fázisa. Simává és tisztává varázsolja bőrét.Hozzájárul a bőrfelszín normális pH értékének megtartásához. Hatásosságát a leghíresebb európai dermatológiai kutatási központ klinikai vizsgálata igazolta.

Megrendelés:

Vélemény, hozzászólás?