Omega-3 Salmon Oil Plus
BETAGUARD - antioxidáns étrend kiegészítő
GENTLE CLEANSING BAR bőrtisztító
MILD REVITALIZING SHAMPOO - luxus sampon száraz, töredezett hajra

FOAMING GEL CLEANSER 2

Habzó arctisztító gél – Vegyes és zsíros bőrre

Foaming Gel Cleanser

Foaming Gel Cleanser

Minden bőrápolási program nagy súlyt fektet a bőr tisztaságára. A szabályos tisztálkodás eltávolít minden olyan szennyeződést bőrünkről, amelyet
a környezetünkben lévő szennyező forrásoknak „köszönhetünk”. Eltávolítva a hidratációra immár alkalmatlan, elöregedett felületi zsírréteget, bőrünket ismét frissnek, fiatalosnak érezzük. Fontos azonban, hogy az alkalmazott tisztítószer hatására bőrünk ne váljon szárazzá, érdessé és a természetes pH-értéke is változatlan maradjon.

Léteznek bizonyos növényi származékok, amelyek képesek elősegíteni a zsírtartalom és hidratáció egészséges egyensúlyának megteremtését. A túl erős szappanok és illatszerek sajnos megváltoztathatják a bőr érzékeny egyensúlyát. A Foaming Gel Cleanser gondosan kiválasztott növényi kivonatok főzetéből készült lágy, nem olajos készítmény, amelyet kifejezetten a vegyes és száraz bőrtípusokra fejlesztettek ki.

Mélytisztító hatásának köszönhetően eltávolítja a bőr felszínén található szennyeződéseket, majd segít visszaállítani a bőr ideális lipidegyensúlyát és hidratáltságát.
A zöldtea valamint a kasvirág kivonata ellenállóvá teszik a bőrt az oxidációval szemben.
Előnyei közé tartozik, hogy a használat során képződött puha habnak köszönhetően borotválkozásra is alkalmas. Használati utasítás: A felületi szennyeződések eltávolításához vegyen egy kis mennyiséget a tenyerébe, vízzel felhígítva, ujjbegyével, körkörös mozdulatokkal masszírozza az arcbőrébe, ezután langyos vízzel öblítse le, majd egy törülköző segítségével finoman törölje meg arcát.

GNLD előnyök:

A három finom tisztító összetevő lehetővé teszi, hogy vegyes és zsíros bőrünket alaposan megtisztítsuk anélkül, hogy a hidratáció lehetőségétől megfosztanánk. Elősegíti a zsír-hidratáció kívánatos arányának beállítását anélkül, hogy túlzott mértékben tágítaná a pórusokat, növényi összetevőinek, a bűbájdió-, a fehér tölgyfakéreg-, a vérontófű- és zsályakivonatnak köszönhetően. Antioxidáns és immunizáló hatású kasvirág- és zöldtea-kivonatot hagy a bőrön.
A Nutriance Synergy Cycle első fázisa a vegyes és zsíros bőrt is élénkké és tisztává varázsolja. Hozzájárul a bőrfelszín normális pH-értékének meg-tartásához.
Hatásosságát a leghíresebb európai dermatológiai központ klinikai vizsgálata igazolta.
Kellemes illata nem tartós, így nem zavarja kölnivizük és egyéb illatszereik hatását.

Megrendelés:

Vélemény, hozzászólás?