A Tre a természet gazdag, megújuló forrásaiból származó bioaktív esszencia. Ez a folyadék olyan páratlan és rendkívül hatékony gyümölcsök válogatott szemeinek kivonatából készült, melyek nagy arányban tartalmaznak rendkívül egészséges bioaktív komponenseket, más néven polifenolokat.
A tudomány bebizonyította, hogy ezekben a gyakorta szupergyümölcsnek is nevezett gyümölcsökben található polifenolok számtalan hasznos szerepet tölthetnek be az egészségmegőrzésben és az egészségesebb életmód kialakításában. A kutatások alapján elmondható, hogy azokban az esetekben, amikor ezen polifenolok hiányoztak vagy elégtelen mennyiségben voltak jelen az étrendben, a krónikus megbetegedések kialakulásának kockázata megnőtt és fordítva: ha az étrend megfelelő mennyiségben tartalmazta a kérdéses tápanyagokat, a kockázat csökkent.
Az ősi keleti, mediterrán és amazonasi gyógymódok valamint a modern tudomány ismereteit felhasználva a Tre juice a gránátalma, az acai bogyó és a zöldtea rendkívül hatékony hármas alapjára épül, melyet az Inflox, az antioxidánsban gazdag sötét színű bogyós gyümölcsök sajátos keveréke tesz valóban verhetetlenné és a maga nemében egyedülállóvá. Az eredmény: egy olyan ital, amely nem csupán ízletes, de összetevőinek egészségre gyakorolt jótékony hatását tudományosan is igazolták.
A közelmúltban végzett két tudományos tanulmány segítségével világosabb képet kaphatunk erről a területről. Az elsőt 2008 decemberében végezték a Svédországi Karolinska Intézet Alzheimer Kutató Központjában. Ez kimutatta, hogy a zsírokban, cukrokban és koleszterinben gazdag táplálkozás hasonló elváltozásokat eredményez az agyban, mint amilyent az Alzheimer-kórban szenvedőknél diagnosztizálnak.
A Tre új távlatokat nyitott az egészségesebb életre és vitalitásra való törekvésben. Tre az életért. Tre a jobb életért. videót:
Tekintse meg az alábbi videót: Katt!
Szervezetünk minden egyes sejtje úgy működik, mint egy kis gépezet, melyet éjjel-nappal használnak, hogy különleges funkcióját ellássa. Csak akkor tud működni, ha megkapja azokat a tápanyagokat, melyeket táplálkozásunkon keresztül juttatunk be a szervezetünkbe. Amennyiben a sejtek a tápanyagok optimális kombinációját kapják, akkor maximális hatékonysággal képesek dolgozni. A tudósok egyetértenek abban, hogy a sejtek megfelelő táplálásában fontos szerep jut a nyomelemeknek, lipideknek és szteroloknak. Olvassa tovább
A vitaminok és ásványi anyagok olyan alapvető tápanyagok, amelyek a proteinekkel és zsírokkal, a szterolokkal és lipidekkel együtt részt vesznek a sejtek táplálásában és hozzájárulnak a szervezet általános jólétéhez. Amennyiben ezeknek az anyagoknak a szervezeten belüli egyensúlya megbillen, az emberen túlzott fáradságérzet hatalmasodhat el, s ami ennél is rosszabb, súlyos zavar keletkezhet a sejtek normális működésében.
A Formula IV sokkal több, mint egy egyszerű multivitamin; vitaminok, ásványi anyagok, fehérjék, teljes értékű búzából, szójából és rizsből származó, lipidek és szterolok exkluzív keveréke, azért, hogy a sejtek fala megőrizhesse áteresztő
képességét, és a tápanyagok felszívódása illetve a salakanyagok kiküszöbölése zökkenésmentesen működhessen.
A kalcium és a magnézium két fontos ásványi anyag, amely nem hiányozhat napi táplálkozásunkból. Mindkettő azonban az ételekben is megtalálható, melyeket általában fogyasztunk, de ily módon nehezen jutunk el a megfelelő mennyiséghez. Azért, hogy csontjaink egészségesek és erősek legyenek, oda kell figyelnünk a napi bevitelre. A D- vitamin szorosan kapcsolódik a kalciumhoz, mert növeli az elfogyasztott ételekben lévő kalcium felszívódását.
A kálcium, a magnézium és a D-vitamin egymással szorosan együttműködve a legfontosabb szerepet tölti be a csontok fejlődésében. Emellett azonban számos egyéb feleadatot is ellátnak a szervezetben:
A kalcium megerősíti a fogakat és a csontokat, emellett csökkenti a magas vérnyomás kialakulásának kockázatát. A magnézium növeli a fehérjék felhasználásának képességét, és nagyban hozzájárul az idegrendszer anyagcseréjének jó működéséhez, több száz enzimreakcióban vesz részt.
Hallgassák meg a következő tájékoztatót:
A Kal-Mag Plus D az egyik legmegbízhatóbb étrend kiegészítő napjainkban: két esszenciális ásványi anyag minden előnyét garantálja; ezek az ásványi anyagok
jelentősen befolyásolhatják egészségi állapotunkat. Exkluzív formulájának köszönhetően, a benne levő D3-vitamin megkönnyíti a kalcium felszívódását a
szervezetben.
Csontritkulás kivédésere kiválóan alkalmas.>>>CSONTRITKULÁS>>>
Az antioxidánsok védik sejtjeinket és szöveteinket a levegőben, vízben és élelmiszerekben jelenlevő szennyezőanyagok káros hatásaitól. A tudósok állítása szerint egyes tápanyagok megerősíthetik a szervezet védekező funkcióit az ilyen jellegű hatásokkal szemben.
A GNLD Betaguard terméke a táplálkozáson keresztül ad védettséget. Antioxidáló és méregtelenítő összetevőinek köszönhetően segít a szervezetnek a toxikus anyagok semlegesítésében és kiküszöbölésében. Teljes értékű karotinokból, B-vitaminokból és gondosan válogatott ásványi anyagokból épül fel. Az immunrendszer megfelelő működéséhez szükséges valamennyi tápanyagot biztosítja. Olvassa tovább
A C-vitamin egy olyan esszenciális tápanyag, amelynek utánpótlásáról folyamatosan kell gondoskodnunk, mivel szervezetünk nem képes elraktározni.
A legfrissebb kutatások alkalmával bizonyítást nyert, hogy a vízben oldódó, antioxidáns hatású C-vitamin elősegíti a sejtek egészséges mivoltának megőrzését. A C-vitamin, a bőr, a csontok, a véredénykék és a testszövetek szerkezetét adó kollagén, más néven „sejtcement” előállítását végzi. A C-vitaminnak tehát fontos szerepe van a sebek hegedési folyamatában, valamint a véredénykék, különösképpen a hajszálerek falának megerősítésében. Más esszenciális tápanyagok anyagcseréjét is elősegíti, vagyis javítja a vas felszívódását, és gondoskodik a szervezetben az E-vitamin elraktározásáról. Olvassa tovább
A C-vitamin alapvető tápanyagunk, ám szervezetünk nem képes raktározni, ezért egészségünk védelme érdekében, folyamatosan gondoskodnunk kell rendszeres utánpótlásáról. A legfrissebb kutatások azt igazolták, hogy a vízben oldódó C-vitamin elengedhetetlenül fontos szerepet játszik a sejtek egészséges állapotának fenntartásában. Szükségünk van rá a kollagén szintézise során is. A kollagén, a sejt kötőanyagának része, alapvetően fontos a csont- és izomrendszer teherbíró képességének biztosításában, a bőr szerkezetét is meghatározza, a vérerek és más szerves szövetek felépítésében is fontos szerepet játszik. Olvassa tovább
A búzacsíraolaj az egyik leggazdagabb E-vitamin forrás. Az E-vitamin egy olyan zsírban oldódó antioxidáns, amely ellenállást biztosít a szöveteket érintő oxidációs folyamatokkal szemben, valamint segít sejtjeink egészséges állapotának megőrzésében. Az E-vitamin megvédi az oxidációtól a szervezetben található telítetlen zsírsavakat is.
A tiszta búzacsíraolaj biztosítja az emberi szervezet számára szükséges E-vitamint és a vitaminnal együttható összes tápanyagot.
Többszörösen telítetlen zsírsavakban gazdag.
Érdekesség: Védelem az oxidásiós veszélyek ellen- gyermekeknek!
Többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmazó étrend-kiegészítő
Az egyik legjobb minőségű omega-3 zsírsavat
tartalmazó étrend-kiegészítő a piacon!
A kutatások azt igazolják, hogy azok az étrendek, melyek rendszeresen tartalmaznak halat, többféle jótékony hatást gyakorolnak egészségi állapotunkra.
A halak az omega-3 zsírsavak családjába tartozó 8 tag mindegyikét tartalmazzák, beleértve az EPA-t (eikozapetaénsav) és a DHA-t (dokozahexaénsav) is. Ezekről megállapították, hogy a szív-és érrendszer optimális működését segítik elő.
Hallgassa meg Farkas Istvánné (Magdika) tapasztalatait:
UHPO3 GNLD különbség- molekurális diffrerenciálás– a legmodernebb technológia, amely lehetővé teszi, hogy speciális tápláló molekulákat kiválogassák az olyan omega-3-ban gazdag természetes nyersanyagokból, mint amilyen pl. a tonhal, a szardínia vagy az ajóka.
A Harvard egyetem kutatói által végzett egyik tanulmány szerint, ha megfelelő mennyiségű Omega 3-at fogyasztunk, pl. sok halat eszünk, 80%-al csökkenthetjük a szívinfarktus kialakulásának veszélyét. Az Omega 3 zsírsavak csökkentik a:
Számos táplálkozási tényezővel magyarázzák a vastagbél-daganatok kifejlődésének okát. A főbb magyarázatok közé tartozik a hazai magas fehérje- és zsírfogyasztás, az alacsony diétásrost- fogyasztás és az antioxidánsok fogyasztásának hiánya. Ismeretes, hogy 100 g fehérjefogyasztás estén már már fokozódhat a szervezetben a nitrátképződés. A zsírok fogyasztása elősegíti az epesavak elválasztását, amely a colonban történt pangása következtében másodlagos epesavvá alakul, amely már rákkeltő hatással rendelkezik. Az alacsony antioxidáns- ellátást bizonyítják a hazai felmérések is.
A hazai lakosság marginális antioxidáns táplálkozására jellemző, az Első Magyarországi Reprezentációs Táplálkozási Vizsgálatok szerint, hogy C- vitaminból a vizsgált személyek 60%-a a javasolt 60 mg- nál kevesebbet fogyaszt. A vizsgált személyeknél a fehérvérsejtek C- vitamin szintje a férfiak 39, a nők 34%-ánál volt alacsonyabb a kívánatosnál.
Hasonlóan ítélhető meg az A- és E- vitamin- ellátottság is. A vérszérumból végzett vizsgálatok azt igazolják, hogy a férfiak 51, a nők 58%-ának a A- vitamin- ellátottsága hiányos. E- vitaminból az ajánlott napi szükséglet legalább 12 g. A hazai felmérések 7,5 g-nak találták a napi fogyasztott mennyiséget.
A javasolt napi 30 g diétásrost- fogyasztással szemben csupán 1521 g az egy főre jutó napi fogyasztás. Ennek következtében elmarad a számos hidroxil- csoportot tartalmazó lignin gyökfogó hatása. De nem tud érvényesülni a glükozinolátorok bioaktiválása sem, amelyek megakadályozzák, hogy a karciogén molekulák eljussanak a célsejthez.
A vizsgálatok megerősítik azt az ismert tényt, hogy az antioxidáns tartalmú élelmiszerek, gyümölcs- és zöldségfélék, az eddig is jól ismert egyéb specifikus hatásaikon túl, jelentős antioxidativ hatást is kifejtenek. Ezért is javasolt a zöldség- és gyümölcsfélék fogyasztásának növelése táplálkozásunkban. Ugyancsak segítséget jelentenek az antioxidáns tartalmú, növényi eredetű táplálékkiegészítők, amelyek védőhatást jelentenek a gyomor- és bélrendszeri betegségek megelőzésében. Olvassa tovább