GR2 CONTROL FIBER SUPPLEMENT
REFINING TONER 1
ENRICHING CONDITIONER - kondicionáló balzsam

Étrend kiegészítők

Tre- A GNLD forradalmian új terméke

Tre Önért

A Tre a természet gazdag, megújuló forrásaiból származó bioaktív esszencia. Ez a folyadék olyan páratlan és rendkívül hatékony gyümölcsök válogatott szemeinek kivonatából készült, melyek nagy arányban tartalmaznak rendkívül egészséges bioaktív komponenseket, más néven polifenolokat.
A tudomány bebizonyította, hogy ezekben a gyakorta szupergyümölcsnek is nevezett gyümölcsökben található polifenolok számtalan hasznos szerepet tölthetnek be az egészségmegőrzésben és az egészségesebb életmód kialakításában. A kutatások alapján elmondható, hogy azokban az esetekben, amikor ezen polifenolok hiányoztak vagy elégtelen mennyiségben voltak jelen az étrendben, a krónikus megbetegedések kialakulásának kockázata megnőtt és fordítva: ha az étrend megfelelő mennyiségben tartalmazta a kérdéses tápanyagokat, a kockázat csökkent.

Az ősi keleti, mediterrán és amazonasi gyógymódok valamint a modern tudomány ismereteit felhasználva a Tre juice a gránátalma, az acai bogyó és a zöldtea rendkívül hatékony hármas alapjára épül, melyet az Inflox, az antioxidánsban gazdag sötét színű bogyós gyümölcsök sajátos keveréke tesz valóban verhetetlenné és a maga nemében egyedülállóvá. Az eredmény: egy olyan ital, amely nem csupán ízletes, de összetevőinek egészségre gyakorolt jótékony hatását tudományosan is igazolták.

A közelmúltban végzett két tudományos tanulmány segítségével világosabb képet kaphatunk erről a területről. Az elsőt 2008 decemberében végezték a Svédországi Karolinska Intézet Alzheimer Kutató Központjában. Ez kimutatta, hogy a zsírokban, cukrokban és koleszterinben gazdag táplálkozás hasonló elváltozásokat eredményez az agyban, mint amilyent az Alzheimer-kórban szenvedőknél diagnosztizálnak.

A Tre új távlatokat nyitott az egészségesebb életre és vitalitásra való törekvésben. Tre az életért. Tre a jobb életért. videót:

Tekintse meg az alábbi videót: Katt!

FORMULA IV PLUS

(Multi/Tre-en-en)

Formula IV Plus

Formula IV Plus

Szervezetünk minden egyes sejtje úgy működik, mint egy kis gépezet, melyet éjjel-nappal használnak, hogy különleges funkcióját ellássa. Csak akkor tud működni, ha megkapja azokat a tápanyagokat, melyeket táplálkozásunkon keresztül juttatunk be a szervezetünkbe. Amennyiben a sejtek a tápanyagok optimális kombinációját kapják, akkor maximális hatékonysággal képesek dolgozni. A tudósok egyetértenek abban, hogy a sejtek megfelelő táplálásában fontos szerep jut a nyomelemeknek, lipideknek és szteroloknak. Olvassa tovább

FORMULA IV

Vitaminok és ásványi anyagok válogatott növényi olajban

FormulaIV multivitamin

FormulaIV multivitamin

A vitaminok és ásványi anyagok olyan alapvető tápanyagok, amelyek a proteinekkel és zsírokkal, a szterolokkal és lipidekkel együtt részt vesznek a sejtek táplálásában és hozzájárulnak a szervezet általános jólétéhez. Amennyiben ezeknek az anyagoknak a szervezeten belüli egyensúlya megbillen, az emberen túlzott fáradságérzet hatalmasodhat el, s ami ennél is rosszabb, súlyos zavar keletkezhet a sejtek normális működésében.

A Formula IV sokkal több, mint egy egyszerű multivitamin; vitaminok, ásványi    anyagok,  fehérjék, teljes értékű      búzából, szójából és rizsből származó, lipidek és szterolok exkluzív keveréke, azért, hogy a sejtek fala megőrizhesse áteresztő
képességét, és a tápanyagok felszívódása illetve a salakanyagok kiküszöbölése zökkenésmentesen működhessen.

Miért a GNLD Formula IV vitamin tablettája? Olvassa tovább

KAL-MAG PLUS D

Étrend-kiegészítő tabletta kalciummal, magnéziummal és D3-vitaminnal

A kalcium és a magnézium két fontos ásványi anyag, amely nem hiányozhat napi táplálkozásunkból. Mindkettő azonban az ételekben is megtalálható, melyeket általában fogyasztunk, de ily módon nehezen jutunk el a megfelelő mennyiséghez. Azért, hogy csontjaink egészségesek és erősek legyenek, oda kell figyelnünk a napi bevitelre. A D- vitamin szorosan kapcsolódik a kalciumhoz, mert növeli az elfogyasztott ételekben lévő kalcium felszívódását.

Cal-Mag Plus D étrend kiegészítő tabletta

Cal-Mag Plus D étrend kiegészítő tabletta

A kálcium, a magnézium és a D-vitamin egymással szorosan együttműködve a legfontosabb szerepet tölti be a csontok fejlődésében. Emellett azonban számos egyéb feleadatot is ellátnak a szervezetben:

A kalcium megerősíti a fogakat és a csontokat, emellett csökkenti a magas vérnyomás kialakulásának kockázatát. A magnézium növeli a fehérjék felhasználásának képességét, és nagyban hozzájárul az idegrendszer anyagcseréjének jó működéséhez, több száz enzimreakcióban vesz részt.

Hallgassák meg a következő tájékoztatót:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

A Kal-Mag Plus D az egyik legmegbízhatóbb étrend kiegészítő napjainkban: két esszenciális ásványi anyag minden előnyét garantálja; ezek az ásványi anyagok
jelentősen befolyásolhatják egészségi állapotunkat. Exkluzív formulájának köszönhetően, a benne levő D3-vitamin megkönnyíti a kalcium felszívódását a
szervezetben.

Csontritkulás kivédésere kiválóan alkalmas.>>>CSONTRITKULÁS>>>

Európában évente 220.000 embernél diagnosztizálnak vastagbélrákot és közülük több mint 50% nő!

Olvassa tovább

BETAGUARD – antioxidáns étrend kiegészítő

Antioxidáns tartalmú dietetikus étrend-kiegészítő

Védekezzenek a füst és a toxinok mindennapi támadása ellen!

Betaguard Antioxidáns tartalmú étrend kiegészítő

Betaguard Antioxidáns tartalmú étrend kiegészítő

 

Az antioxidánsok védik sejtjeinket és szöveteinket a levegőben, vízben és  élelmiszerekben jelenlevő szennyezőanyagok káros hatásaitól. A tudósok állítása szerint egyes tápanyagok megerősíthetik a szervezet védekező funkcióit az ilyen jellegű hatásokkal szemben.

A GNLD Betaguard terméke a táplálkozáson keresztül ad védettséget. Antioxidáló és méregtelenítő összetevőinek köszönhetően segít a szervezetnek a toxikus anyagok semlegesítésében és kiküszöbölésében. Teljes értékű karotinokból, B-vitaminokból és gondosan válogatott ásványi anyagokból épül fel. Az immunrendszer megfelelő működéséhez szükséges valamennyi tápanyagot biztosítja. Olvassa tovább

SUSTAINED RELEASE VITAMIN-C

Folyamatos felszívódású C-vitamin

Folyamatos felszívódású C-vitamin

Folyamatos felszívódású C-vitamin

A C-vitamin egy olyan esszenciális tápanyag, amelynek utánpótlásáról folyamatosan kell gondoskodnunk, mivel szervezetünk nem képes elraktározni.
A legfrissebb kutatások alkalmával bizonyítást nyert, hogy a vízben oldódó, antioxidáns hatású C-vitamin elősegíti a sejtek egészséges mivoltának megőrzését. A C-vitamin, a bőr, a csontok, a véredénykék és a testszövetek szerkezetét adó kollagén, más néven „sejtcement” előállítását végzi. A C-vitaminnak tehát fontos szerepe van a sebek hegedési folyamatában, valamint a véredénykék, különösképpen a hajszálerek falának megerősítésében. Más esszenciális tápanyagok anyagcseréjét is elősegíti, vagyis javítja a vas felszívódását, és gondoskodik a szervezetben az E-vitamin elraktározásáról. Olvassa tovább

All C – C-vitamin étrend kiegészítő

GNLD All C - C-vitamin

GNLD All C – C-vitamin

 

A C-vitamin alapvető tápanyagunk, ám szervezetünk nem képes raktározni, ezért egészségünk védelme érdekében, folyamatosan gondoskodnunk kell rendszeres utánpótlásáról. A legfrissebb kutatások azt igazolták, hogy a vízben oldódó C-vitamin elengedhetetlenül fontos szerepet játszik a sejtek  egészséges állapotának  fenntartásában. Szükségünk van rá a kollagén szintézise során is. A kollagén, a sejt kötőanyagának része, alapvetően fontos a csont- és izomrendszer teherbíró képességének biztosításában, a bőr szerkezetét is meghatározza, a vérerek és más szerves szövetek felépítésében is fontos szerepet játszik. Olvassa tovább

Wheat Germ Oil E-vitaminos búzacsíra olaj


Wheat Germ Oil E-vitaminos búzacsíra olaj

Wheat Germ Oil E-vitaminos búzacsíra olaj

 

A búzacsíraolaj az egyik leggazdagabb E-vitamin forrás. Az E-vitamin egy olyan zsírban oldódó antioxidáns, amely ellenállást biztosít a szöveteket érintő oxidációs folyamatokkal szemben, valamint segít sejtjeink egészséges állapotának  megőrzésében. Az E-vitamin megvédi az oxidációtól  a szervezetben található telítetlen zsírsavakat is.

A tiszta búzacsíraolaj biztosítja az emberi szervezet számára szükséges E-vitamint és a vitaminnal együttható összes tápanyagot.E-vit.
Többszörösen telítetlen zsírsavakban gazdag.

GNLD E-vitaminos búzacsíra olaj előnyök címszavakban

  • allergia tüneteinek kiküszöbölésére
  • ízületi gyulladások enyhítésére
  • hajszáleres érzékenység kezelésére
  • 57%- ban csökkenti a hólyagok kialakulását
  • cukorbetegség kialakulását gátolja
  • szív- és érrendszeri betegségek kivédésére (LDL peroxidációt csökkenti).
  • trombózis hajlamot csökkenti, a véralvadást gátolja
  • az immunrendszert stimuláló hatású
  • antioxidáns gyökcsapda
  • felismeri a kórokozókat, bekebelezi és elpusztítja azokat.
  • növeli a szervezet antitest termelő képességét
  • a prosztaglandin szintet csökkenti
  • a sejtmembránt védi a szabadgyökök ellen
  • felgyorsítja az anyagcserét
  • erélyes gyulladáscsökkentő
  • védi az érfalak endotér felszínét

Ezek után nevezhetjük sztárterméknek- mind a négy tokoferolt és négy tokotrienolt tartalmazza

Érdekesség: Védelem az oxidásiós veszélyek ellen- gyermekeknek!

Olvassa tovább

Omega-3 Salmon Oil Plus

Többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmazó étrend-kiegészítő

GNLD-termekek-Omega3-Salmon-Oil-plus

GNLD Omega-3 Salmon Oil Plus

 

 

 

Az egyik legjobb minőségű omega-3 zsírsavat

tartalmazó étrend-kiegészítő a piacon!

 

 

A kutatások azt igazolják, hogy azok az étrendek, melyek rendszeresen tartalmaznak halat, többféle jótékony hatást gyakorolnak egészségi állapotunkra.
A halak az omega-3 zsírsavak családjába tartozó 8 tag mindegyikét tartalmazzák, beleértve az EPA-t (eikozapetaénsav) és a DHA-t (dokozahexaénsav) is. Ezekről megállapították, hogy a szív-és érrendszer optimális működését segítik elő.

Hallgassa meg Farkas Istvánné (Magdika) tapasztalatait:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Az Omega 3 Salmon Oil Plus

teljes értékű étrend-kiegészítő, amely megfelelő mennyiségben biztosítja az Omega-3 zsírsavak családjába tartozó mind a omega 3 8 összetevő bevitelét, melyek az emberi táplálkozás részét képezik. Az omega 3 zsírsavcsalád nyolc tagja együtt egyfajta „folyamatláncot” alkot, amit szerves biokémiával foglalkozó körökben „elongácioónak” hívnak. Az ALA-tól(alfa-linolénsav) kezdve még 7 tagot lehet felsorolni. Mind a nyolc része az emberi táplálkozásláncolatnak. Szinergikus módon részt vesznek az emberi anyagcserében, ha egy hiányzik, akkor a konverziós lánc megszakad, és a szervezet nem képes szintetizálni a többit.

UHPO3 GNLD különbség- molekurális diffrerenciálás– a legmodernebb technológia, amely lehetővé teszi, hogy speciális tápláló molekulákat kiválogassák az olyan omega-3-ban gazdag természetes nyersanyagokból, mint amilyen pl. a tonhal, a szardínia vagy az ajóka.

A Harvard egyetem kutatói által végzett egyik tanulmány szerint, ha megfelelő mennyiségű Omega 3-at fogyasztunk, pl. sok halat eszünk, 80%-al csökkenthetjük a szívinfarktus kialakulásának veszélyét. Az Omega 3 zsírsavak csökkentik a:

  • koleszterint
  • trigricelid szintet
  • lipoprotein szintet
  • gyulladás csökkentő
  • agyállomány felépítésébe fontos szerepet játszik
  • kommunikáció, verbális képesség javítása
  • depressziós tünetek ellen kiváló

Olvassa tovább

Emésztőrendszer

Az antioxidánsok szerepe a gyomor és bélrendszer betegségeiben

Számos táplálkozási tényezővel magyarázzák a vastagbél-daganatok kifejlődésének okát. A főbb magyarázatok közé tartozik a hazai magas fehérje- és zsírfogyasztás, az alacsony diétásrost- fogyasztás és az antioxidánsok fogyasztásának hiánya. Ismeretes, hogy 100 g fehérjefogyasztás estén már már fokozódhat a szervezetben a nitrátképződés. A  zsírok fogyasztása elősegíti az epesavak elválasztását, amely a colonban történt pangása következtében másodlagos epesavvá alakul, amely már rákkeltő hatással rendelkezik. Az alacsony antioxidáns- ellátást bizonyítják a hazai felmérések is.

3+2+1

 

A hazai lakosság marginális antioxidáns táplálkozására jellemző, az Első Magyarországi Reprezentációs Táplálkozási Vizsgálatok szerint, hogy C- vitaminból a vizsgált személyek 60%-a a javasolt 60 mg- nál kevesebbet fogyaszt. A vizsgált személyeknél a fehérvérsejtek C- vitamin szintje a férfiak 39, a nők 34%-ánál volt alacsonyabb a kívánatosnál.

Hasonlóan ítélhető meg az A- és E- vitamin- ellátottság is. A vérszérumból végzett vizsgálatok azt igazolják, hogy a férfiak 51, a nők 58%-ának a A- vitamin- ellátottsága hiányos. E- vitaminból az ajánlott napi szükséglet legalább 12  g. A hazai felmérések 7,5 g-nak találták a napi fogyasztott mennyiséget.

A javasolt napi 30 g diétásrost- fogyasztással szemben csupán 1521 g az egy főre jutó napi fogyasztás. Ennek következtében elmarad a számos hidroxil- csoportot tartalmazó lignin gyökfogó hatása. De nem tud érvényesülni a glükozinolátorok bioaktiválása sem, amelyek megakadályozzák, hogy a karciogén molekulák eljussanak a célsejthez.

A vizsgálatok megerősítik azt az ismert tényt, hogy az antioxidáns tartalmú élelmiszerek, gyümölcs- és zöldségfélék, az eddig is jól ismert egyéb specifikus hatásaikon túl, jelentős antioxidativ hatást is kifejtenek. Ezért is javasolt a zöldség-  és gyümölcsfélék fogyasztásának növelése táplálkozásunkban. Ugyancsak segítséget jelentenek az antioxidáns tartalmú, növényi eredetű táplálékkiegészítők, amelyek védőhatást jelentenek a gyomor- és bélrendszeri betegségek megelőzésében. Olvassa tovább