ENRICHING MOISTURIZER 1
GR2 CONTROL FIBER SUPPLEMENT
Super 10 illatosított általános tisztítószer
Soft- öblítőszer koncentrátum

Szív és érrendszeri megbetegedések

SUSTAINED RELEASE VITAMIN-C

Folyamatos felszívódású C-vitamin

Folyamatos felszívódású C-vitamin

Folyamatos felszívódású C-vitamin

A C-vitamin egy olyan esszenciális tápanyag, amelynek utánpótlásáról folyamatosan kell gondoskodnunk, mivel szervezetünk nem képes elraktározni.
A legfrissebb kutatások alkalmával bizonyítást nyert, hogy a vízben oldódó, antioxidáns hatású C-vitamin elősegíti a sejtek egészséges mivoltának megőrzését. A C-vitamin, a bőr, a csontok, a véredénykék és a testszövetek szerkezetét adó kollagén, más néven „sejtcement” előállítását végzi. A C-vitaminnak tehát fontos szerepe van a sebek hegedési folyamatában, valamint a véredénykék, különösképpen a hajszálerek falának megerősítésében. Más esszenciális tápanyagok anyagcseréjét is elősegíti, vagyis javítja a vas felszívódását, és gondoskodik a szervezetben az E-vitamin elraktározásáról. Olvassa tovább

All C – C-vitamin étrend kiegészítő

GNLD All C - C-vitamin

GNLD All C – C-vitamin

 

A C-vitamin alapvető tápanyagunk, ám szervezetünk nem képes raktározni, ezért egészségünk védelme érdekében, folyamatosan gondoskodnunk kell rendszeres utánpótlásáról. A legfrissebb kutatások azt igazolták, hogy a vízben oldódó C-vitamin elengedhetetlenül fontos szerepet játszik a sejtek  egészséges állapotának  fenntartásában. Szükségünk van rá a kollagén szintézise során is. A kollagén, a sejt kötőanyagának része, alapvetően fontos a csont- és izomrendszer teherbíró képességének biztosításában, a bőr szerkezetét is meghatározza, a vérerek és más szerves szövetek felépítésében is fontos szerepet játszik. Olvassa tovább

Wheat Germ Oil E-vitaminos búzacsíra olaj


Wheat Germ Oil E-vitaminos búzacsíra olaj

Wheat Germ Oil E-vitaminos búzacsíra olaj

 

A búzacsíraolaj az egyik leggazdagabb E-vitamin forrás. Az E-vitamin egy olyan zsírban oldódó antioxidáns, amely ellenállást biztosít a szöveteket érintő oxidációs folyamatokkal szemben, valamint segít sejtjeink egészséges állapotának  megőrzésében. Az E-vitamin megvédi az oxidációtól  a szervezetben található telítetlen zsírsavakat is.

A tiszta búzacsíraolaj biztosítja az emberi szervezet számára szükséges E-vitamint és a vitaminnal együttható összes tápanyagot.E-vit.
Többszörösen telítetlen zsírsavakban gazdag.

GNLD E-vitaminos búzacsíra olaj előnyök címszavakban

 • allergia tüneteinek kiküszöbölésére
 • ízületi gyulladások enyhítésére
 • hajszáleres érzékenység kezelésére
 • 57%- ban csökkenti a hólyagok kialakulását
 • cukorbetegség kialakulását gátolja
 • szív- és érrendszeri betegségek kivédésére (LDL peroxidációt csökkenti).
 • trombózis hajlamot csökkenti, a véralvadást gátolja
 • az immunrendszert stimuláló hatású
 • antioxidáns gyökcsapda
 • felismeri a kórokozókat, bekebelezi és elpusztítja azokat.
 • növeli a szervezet antitest termelő képességét
 • a prosztaglandin szintet csökkenti
 • a sejtmembránt védi a szabadgyökök ellen
 • felgyorsítja az anyagcserét
 • erélyes gyulladáscsökkentő
 • védi az érfalak endotér felszínét

Ezek után nevezhetjük sztárterméknek- mind a négy tokoferolt és négy tokotrienolt tartalmazza

Érdekesség: Védelem az oxidásiós veszélyek ellen- gyermekeknek!

Olvassa tovább

Omega-3 Salmon Oil Plus

Többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmazó étrend-kiegészítő

GNLD-termekek-Omega3-Salmon-Oil-plus

GNLD Omega-3 Salmon Oil Plus

 

 

 

Az egyik legjobb minőségű omega-3 zsírsavat

tartalmazó étrend-kiegészítő a piacon!

 

 

A kutatások azt igazolják, hogy azok az étrendek, melyek rendszeresen tartalmaznak halat, többféle jótékony hatást gyakorolnak egészségi állapotunkra.
A halak az omega-3 zsírsavak családjába tartozó 8 tag mindegyikét tartalmazzák, beleértve az EPA-t (eikozapetaénsav) és a DHA-t (dokozahexaénsav) is. Ezekről megállapították, hogy a szív-és érrendszer optimális működését segítik elő.

Hallgassa meg Farkas Istvánné (Magdika) tapasztalatait:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Az Omega 3 Salmon Oil Plus

teljes értékű étrend-kiegészítő, amely megfelelő mennyiségben biztosítja az Omega-3 zsírsavak családjába tartozó mind a omega 3 8 összetevő bevitelét, melyek az emberi táplálkozás részét képezik. Az omega 3 zsírsavcsalád nyolc tagja együtt egyfajta „folyamatláncot” alkot, amit szerves biokémiával foglalkozó körökben „elongácioónak” hívnak. Az ALA-tól(alfa-linolénsav) kezdve még 7 tagot lehet felsorolni. Mind a nyolc része az emberi táplálkozásláncolatnak. Szinergikus módon részt vesznek az emberi anyagcserében, ha egy hiányzik, akkor a konverziós lánc megszakad, és a szervezet nem képes szintetizálni a többit.

UHPO3 GNLD különbség- molekurális diffrerenciálás– a legmodernebb technológia, amely lehetővé teszi, hogy speciális tápláló molekulákat kiválogassák az olyan omega-3-ban gazdag természetes nyersanyagokból, mint amilyen pl. a tonhal, a szardínia vagy az ajóka.

A Harvard egyetem kutatói által végzett egyik tanulmány szerint, ha megfelelő mennyiségű Omega 3-at fogyasztunk, pl. sok halat eszünk, 80%-al csökkenthetjük a szívinfarktus kialakulásának veszélyét. Az Omega 3 zsírsavak csökkentik a:

 • koleszterint
 • trigricelid szintet
 • lipoprotein szintet
 • gyulladás csökkentő
 • agyállomány felépítésébe fontos szerepet játszik
 • kommunikáció, verbális képesség javítása
 • depressziós tünetek ellen kiváló

Olvassa tovább

Omega 3 Salmon Oil

GNLD-termekek-Omega3-Salmon-OilSzívünk egy csodálatos gépezet, amely sohasem pihen: naponta több mint 100 ezret vet, évente kb. 4 milliót, azaz életünk folyamán összesen közel 30 milliárdot. Akár az autók motrja, folyamatosan dolgozik. Hol erősebb, hol gyengébb igénybevételnek van kitéve, ezért is fontos, hogy állandóan karban tartsuk, ápoljuk.

Olvassa tovább

GARLIC ALLIUM COMPLEX- A fokhagyma minden jótékony hatása a veleljáró kellemetlen illatok nélkül

GARLIC ALLIUM COMPLEX

A fűszernövények gyakran rendelkeznek gyógyszerészeti tulajdonságokkal. egy olyen ismert példa a fokhagyma (Allium sativum), amely egy igen régi növényfajta, amely már 4.000 évvel ezelőtt egy kínai fűszerész feljegyzéseiben írt róla. Az egyiptomiak már használták sebek gyógyítására, továbbá fertőzések, daganatok és bélparaziták ellen is.

A hagymafélék, különösen a fokhagyma mind a légző-, mind a bélrendszer fertőzéseire alkalmas megoldás. Ételeinkbe használva a fokhagyma- és hagymafélék nagymértékben hozzájárulnak egészséges keringésünk és emésztésünk fenntartásához, a fertőzéses megbetegedésektől pedig folyamatosan védenek. A hagymafélék a szervezet természetes antibiotikuma!

Garlic Allium Complex fokhagyma kapszula

Garlic Allium Complex fokhagyma kapszula

 

Számos tudományos kutatás kapcsolatba hozta a fokhagymafélék fogyasztását – fokhagyma, vöröshagyma, póréhagyma, szőlőhagyma, stb. – bizonyos egészségügyi problémák kockázatának csökkenésével. A fokhagymaféléknek főként kénes összetevői a felelősek a kellemetlen illatért, de ezeknek köszönhetők a jótékony hatások is. A GNLD Garlic Allium Complex a táplálék-kiegészítők között kiemelkedő jelentőségű terméknek számít, teljes értékű tápanyagokból készült, standard mennyiségű allicint tartalmaz, amely a fokhagyma kénes összetevői közül a legfontosabb, nem is beszélve a fokhagymafélék egyéb jótékony hatásairól. A speciális „célzott beviteli technológia” biztosítja, hogy a bioaktív allicin elérje a bélrendszert, ahol felszívódik.

Hatékonysága:

 • serkenti az immunrendszert
 • serkenti a makrofágok, azaz a fehér vésejtek tevékenységét, amely idegen organizmusokat semmisítenek meg, mint pl.: vírusokat, baktériumokat,penészgombákat.
 • a légutak első szakaszában előforduló vírusos fertőzések kezelésénél, mivel a tüdő nyálkás váladékét tisztítja
 • meggátolja az amőba (vérhas) bélparaziták fejlődését
 • megsemmisíti a fonalférgeket
 • a kénes alkotóelemei megvédenek a mérgezésektől
 • megvédik a DNS-t a károsodásoktól
 • szabályozza a  koleszterin- és trigliceridszintet az epetremelés élnkítésével

Olvassa tovább

Szív és érrendszeri problémák megelőzése

 

Szívünk egy csodálatos gépezet, amely sohasem pihen:

naponta több mint 100 ezret vet, évente kb. 4 milliót, azaz életünk folyamán összesen közel 30 milliárdot. Akár az autók motorja, folyamatosan dolgozik. Hol erősebb, hol gyengébb igénybevételnek van kitéve, ezért is fontos, hogy állandóan karban tartsuk, ápoljuk.

 

GNLD szívbarát termékek

GNLD szívbarát terméke

Figyelmébe ajánlom az alábbi cikket:——>>>>   50 éves kór felett

Évek óta számtalan tanulmány foglalkozik az Omega- 3 zsírsavakkal, pontosabban azok szerepével az egészségmegőrzésben, a vitalitás növelésében valamint az élettartamra gyakorolt pozitív hatásával. A ’60-as, ’70-es években a témában végzett kutatások eredményeként kétséget kizáróan bebizonyosodott, hogy az omega-3 zsírsavak kulcsfontosságú szerepet töltenek be az egészségmegőrzésben.

Gyermekeknél:

Az idegpályáknak és az agyvelőnek van egy zsírpárnája, amelyet karbantart.

Mire képes még?:

 • Hangulati szabályozás
 • Hosszantartó memória kialakúlás, amennyiben fehérjével kombinálva adjuk, pl. Nutrishake, további kiváló eredményt érünk el:
 • Csontozat jó minősége
 • Jó sejtműködés
 • Anyagcsere egyensúly

A GNLD már régóta tudatában van a teljes értékű élelmiszerekben megtalálható
bizonyos fitonutriensek egészségmegőrző és rákmegelőző hatásának. Különleges C-vitamin (All C és Sustained Release Vit-C) és E-vitamin (Wheat Germ Oil) formuláink mindkét tápanyag bőséges bevitelét biztosítják.

Omega- 3 zsírsavak: a természet virtuózai

Az Omega- 3 és az Omega-6  is többszörösen telítetlen zsírsav: struktúrájuk olyan, hogy segíti a test egyes sejtjeit körülvevő sejthártya rugalmasságát fenntartani. Biológiai szempontból az Omega-6 és az Omega- 3 is nagyon aktív,  fontos szerepet játszanak különböző anyagcsere folyamatokban. Konkrétan az Omega-6 stimulálja az immunrendszert, hogy megfelelően és azonnal reagáljon mindenfajta támadásra, az Omega- 6 úgy szabályozza az immunreakciókat, hogy ne forduljon elő túlzott gyulladás.

METABOLIKUS SZINDRÓMA

A metabolikus szindróma egy „biomarker”, egy csoportot ír le, amelyek ha együttesen jelentkeznek, emelkedik a koronária betegségek, az infarktus és a 2-es tipusú cukorbetegség kialakulásának kockázata.

A metabolikus szindróma egy-

Hasznos tudnivalók: kattintson ide——–>>>>>>>>> ÉRRENDSZERI BETEGSÉGEK