A C-vitamin egy olyan esszenciális tápanyag, amelynek utánpótlásáról folyamatosan kell gondoskodnunk, mivel szervezetünk nem képes elraktározni.
A legfrissebb kutatások alkalmával bizonyítást nyert, hogy a vízben oldódó, antioxidáns hatású C-vitamin elősegíti a sejtek egészséges mivoltának megőrzését. A C-vitamin, a bőr, a csontok, a véredénykék és a testszövetek szerkezetét adó kollagén, más néven „sejtcement” előállítását végzi. A C-vitaminnak tehát fontos szerepe van a sebek hegedési folyamatában, valamint a véredénykék, különösképpen a hajszálerek falának megerősítésében. Más esszenciális tápanyagok anyagcseréjét is elősegíti, vagyis javítja a vas felszívódását, és gondoskodik a szervezetben az E-vitamin elraktározásáról. Olvassa tovább
A C-vitamin alapvető tápanyagunk, ám szervezetünk nem képes raktározni, ezért egészségünk védelme érdekében, folyamatosan gondoskodnunk kell rendszeres utánpótlásáról. A legfrissebb kutatások azt igazolták, hogy a vízben oldódó C-vitamin elengedhetetlenül fontos szerepet játszik a sejtek egészséges állapotának fenntartásában. Szükségünk van rá a kollagén szintézise során is. A kollagén, a sejt kötőanyagának része, alapvetően fontos a csont- és izomrendszer teherbíró képességének biztosításában, a bőr szerkezetét is meghatározza, a vérerek és más szerves szövetek felépítésében is fontos szerepet játszik. Olvassa tovább
A búzacsíraolaj az egyik leggazdagabb E-vitamin forrás. Az E-vitamin egy olyan zsírban oldódó antioxidáns, amely ellenállást biztosít a szöveteket érintő oxidációs folyamatokkal szemben, valamint segít sejtjeink egészséges állapotának megőrzésében. Az E-vitamin megvédi az oxidációtól a szervezetben található telítetlen zsírsavakat is.
A tiszta búzacsíraolaj biztosítja az emberi szervezet számára szükséges E-vitamint és a vitaminnal együttható összes tápanyagot.
Többszörösen telítetlen zsírsavakban gazdag.
Érdekesség: Védelem az oxidásiós veszélyek ellen- gyermekeknek!
Többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmazó étrend-kiegészítő
Az egyik legjobb minőségű omega-3 zsírsavat
tartalmazó étrend-kiegészítő a piacon!
A kutatások azt igazolják, hogy azok az étrendek, melyek rendszeresen tartalmaznak halat, többféle jótékony hatást gyakorolnak egészségi állapotunkra.
A halak az omega-3 zsírsavak családjába tartozó 8 tag mindegyikét tartalmazzák, beleértve az EPA-t (eikozapetaénsav) és a DHA-t (dokozahexaénsav) is. Ezekről megállapították, hogy a szív-és érrendszer optimális működését segítik elő.
Hallgassa meg Farkas Istvánné (Magdika) tapasztalatait:
UHPO3 GNLD különbség- molekurális diffrerenciálás– a legmodernebb technológia, amely lehetővé teszi, hogy speciális tápláló molekulákat kiválogassák az olyan omega-3-ban gazdag természetes nyersanyagokból, mint amilyen pl. a tonhal, a szardínia vagy az ajóka.
A Harvard egyetem kutatói által végzett egyik tanulmány szerint, ha megfelelő mennyiségű Omega 3-at fogyasztunk, pl. sok halat eszünk, 80%-al csökkenthetjük a szívinfarktus kialakulásának veszélyét. Az Omega 3 zsírsavak csökkentik a:
Tartalomjegyzék:
Szívünk egy csodálatos gépezet, amely sohasem pihen: naponta több mint 100 ezret vet, évente kb. 4 milliót, azaz életünk folyamán összesen közel 30 milliárdot. Akár az autók motrja, folyamatosan dolgozik. Hol erősebb, hol gyengébb igénybevételnek van kitéve, ezért is fontos, hogy állandóan karban tartsuk, ápoljuk.
Tartalomjegyzék:
A fűszernövények gyakran rendelkeznek gyógyszerészeti tulajdonságokkal. egy olyen ismert példa a fokhagyma (Allium sativum), amely egy igen régi növényfajta, amely már 4.000 évvel ezelőtt egy kínai fűszerész feljegyzéseiben írt róla. Az egyiptomiak már használták sebek gyógyítására, továbbá fertőzések, daganatok és bélparaziták ellen is.
A hagymafélék, különösen a fokhagyma mind a légző-, mind a bélrendszer fertőzéseire alkalmas megoldás. Ételeinkbe használva a fokhagyma- és hagymafélék nagymértékben hozzájárulnak egészséges keringésünk és emésztésünk fenntartásához, a fertőzéses megbetegedésektől pedig folyamatosan védenek. A hagymafélék a szervezet természetes antibiotikuma!
Számos tudományos kutatás kapcsolatba hozta a fokhagymafélék fogyasztását – fokhagyma, vöröshagyma, póréhagyma, szőlőhagyma, stb. – bizonyos egészségügyi problémák kockázatának csökkenésével. A fokhagymaféléknek főként kénes összetevői a felelősek a kellemetlen illatért, de ezeknek köszönhetők a jótékony hatások is. A GNLD Garlic Allium Complex a táplálék-kiegészítők között kiemelkedő jelentőségű terméknek számít, teljes értékű tápanyagokból készült, standard mennyiségű allicint tartalmaz, amely a fokhagyma kénes összetevői közül a legfontosabb, nem is beszélve a fokhagymafélék egyéb jótékony hatásairól. A speciális „célzott beviteli technológia” biztosítja, hogy a bioaktív allicin elérje a bélrendszert, ahol felszívódik.
naponta több mint 100 ezret vet, évente kb. 4 milliót, azaz életünk folyamán összesen közel 30 milliárdot. Akár az autók motorja, folyamatosan dolgozik. Hol erősebb, hol gyengébb igénybevételnek van kitéve, ezért is fontos, hogy állandóan karban tartsuk, ápoljuk.
Figyelmébe ajánlom az alábbi cikket:——>>>> 50 éves kór felett
Évek óta számtalan tanulmány foglalkozik az Omega- 3 zsírsavakkal, pontosabban azok szerepével az egészségmegőrzésben, a vitalitás növelésében valamint az élettartamra gyakorolt pozitív hatásával. A ’60-as, ’70-es években a témában végzett kutatások eredményeként kétséget kizáróan bebizonyosodott, hogy az omega-3 zsírsavak kulcsfontosságú szerepet töltenek be az egészségmegőrzésben.
Az idegpályáknak és az agyvelőnek van egy zsírpárnája, amelyet karbantart.
Mire képes még?:
A GNLD már régóta tudatában van a teljes értékű élelmiszerekben megtalálható
bizonyos fitonutriensek egészségmegőrző és rákmegelőző hatásának. Különleges C-vitamin (All C és Sustained Release Vit-C) és E-vitamin (Wheat Germ Oil) formuláink mindkét tápanyag bőséges bevitelét biztosítják.
Az Omega- 3 és az Omega-6 is többszörösen telítetlen zsírsav: struktúrájuk olyan, hogy segíti a test egyes sejtjeit körülvevő sejthártya rugalmasságát fenntartani. Biológiai szempontból az Omega-6 és az Omega- 3 is nagyon aktív, fontos szerepet játszanak különböző anyagcsere folyamatokban. Konkrétan az Omega-6 stimulálja az immunrendszert, hogy megfelelően és azonnal reagáljon mindenfajta támadásra, az Omega- 6 úgy szabályozza az immunreakciókat, hogy ne forduljon elő túlzott gyulladás.
METABOLIKUS SZINDRÓMA
A metabolikus szindróma egy „biomarker”, egy csoportot ír le, amelyek ha együttesen jelentkeznek, emelkedik a koronária betegségek, az infarktus és a 2-es tipusú cukorbetegség kialakulásának kockázata.
Hasznos tudnivalók: kattintson ide——–>>>>>>>>> ÉRRENDSZERI BETEGSÉGEK