SUSTAINED RELEASE VITAMIN-C
FOAMING GEL CLEANSER 2
FLAVONOID COMPLEX™
GR2 CONTROL FIBER SUPPLEMENT

antioxidáns

BETAGUARD – antioxidáns étrend kiegészítő

Antioxidáns tartalmú dietetikus étrend-kiegészítő

Védekezzenek a füst és a toxinok mindennapi támadása ellen!

Betaguard Antioxidáns tartalmú étrend kiegészítő

Betaguard Antioxidáns tartalmú étrend kiegészítő

 

Az antioxidánsok védik sejtjeinket és szöveteinket a levegőben, vízben és  élelmiszerekben jelenlevő szennyezőanyagok káros hatásaitól. A tudósok állítása szerint egyes tápanyagok megerősíthetik a szervezet védekező funkcióit az ilyen jellegű hatásokkal szemben.

A GNLD Betaguard terméke a táplálkozáson keresztül ad védettséget. Antioxidáló és méregtelenítő összetevőinek köszönhetően segít a szervezetnek a toxikus anyagok semlegesítésében és kiküszöbölésében. Teljes értékű karotinokból, B-vitaminokból és gondosan válogatott ásványi anyagokból épül fel. Az immunrendszer megfelelő működéséhez szükséges valamennyi tápanyagot biztosítja. Olvassa tovább

FLAVONOID COMPLEX™

GNLD-termekekFlavonoid-ComplexA flavonoidok vízben oldódó antioxidánsok, melyek a természetben zöldségekben, gyümölcsökben, a teában és a borban fordulnak elő. Színes pigmentek, a kék, lila, a legcsillogóbb zöld árnyalatok valamint a legkülönfélébb, nem karotenoidot tartalmazó sárga, narancssárga és vörös színű zöldségek és gyümölcsök összetevői. A kutatások azt igazolják, hogy védelmet nyújtanak a rákos betegségekkel, bizonyos szív- és érrendszeri betegségekkel és néhány, az öregedéssel  járó elváltozással szemben. A testnedvekben, többek között a vérben antioxidánsokként működnek. A GNLD Flavonoid Complexe növényi eredetű fitonutriensek széles skáláját tartalmazza, emellett zöld teából kivont katekint és szőlőből, áfonyából egyéb bogyós gyümölcsből kivont ellagsavat tartalmaz. Olvassa tovább

Renewing Antioxidant Treatment – Antioxidáns arckrém

Renewing Antioxidant Treatment

Bőrmegújító antioxidáns kezelés minden bőrre

Renewing Antioxidant Treatament

Renewing Antioxidant Treatament

A különféle környezeti tényezők, pl. az ibolyántúli sugárzás, az oxidációs támadások valóságos veszélyt jelenthetnek bőrünknek. Túl mindezen, a kor előrehaladtával a bőr természetes hidratációja és az anyagcsere lelassul.  A bőr szerkezeti alapját képző elasztint és kollagént érő károsodások miatt a bőr elveszti rugalmasságát, érdesebbé válik. Vékony barázdák, ráncok jelennek meg.

Az ibolyántúli sugárzásnak kitett bőrre egyéb veszély is leselkedik: a rák. Meghatározott tápanyagok egymást erősítő hatása kedvezően befolyásolhatja az öregedési folyamatot. Bizonyos növényi származékok erősítik a bőr immunvédelmét, míg az A-, C- és E-vitaminok megkötik és semlegesítik az oxidációs folyamatért és így a korai öregedésért felelős szabad gyököket.

Amennyiben rendszeresen a hidratáló krém után használjuk, bőrünk észrevehetően megfiatalodik. Az élvonalba tartozó Renewing Antioxidant Treatment olyan megoldást kínál, amelynek köszönhetően hatásosan küzdhetünk az idő hagyta nyomok ellen, miközben védelmet biztosítunk bőrünknek a külső környezeti behatásokkal szemben.

Olvassa tovább