REVITALIZING MOISTURIZER 2
Anti-Aging Collagen Cream - luxus-hidratálókrém
ENRICHING CONDITIONER - kondicionáló balzsam
REFINING TONER 1

disinfectant

Disinfectant fertőtlenítőszer

Disinfectant 1 és 10 l-es felületfertőtlenítő és tisztítószer koncentrátum

disinfectant

Napjainkban igen gyakran kerülünk olyan helyzetbe, hogy nem elégedhetünk meg csupán a „látható” tisztasággal: olyan szert kell használnunk, amely egyesíti magában a kiváló tisztítószer és a hatékony fertőtlenítő hatását. Használható lakásban, iskolákban, kollégiumokban, kórházakban, középületekben, állatorvosi rendelőkben, szállodákban, tornatermekben, öltözőkben és minden egyéb olyan helyen, ahol fontos megakadályozni a közös használatú tárgyakból vagy felületekből adódó fertőzésesek terjedését.

Környezetünkben számtalan olyan baktériumcsíra fordul elő, melyek elszaporodásának megakadályozására folyamatosan nagy figyelmet kell fordítanunk. Egy nem megfelelő fertőtlenítőszer nem csak a kívánt higiéniát nem garantálja, de több kárt okozhat, mint amennyit használ. Mivel  minden egyes terület speciális tisztítási eljárást kíván egy több funkciót egyesítő fertőtlenítőszer jelentősen megkönnyíti a háziasszonyok munkáját. Olvassa tovább

Környezetbarát háztartási tisztítószerek

TUDOMÁNYOSAN ALÁTÁMASZTOTT, TERMÉSZETES ALAPÚ TERMÉKEK, MELYEK MEGVÁLTOZTATJÁK ÉLETÜNKET!

Tisztaság, egészséges környezet, jó közérzet

Alakítsunk ki magunk körül olyan világot, amely nem veszélyezteti életünket.

images-gnld tájkép Senki nem védett azzal a környezeti leépüléssel szemben, melyet tízévenként egy milliárddal bővülő népesség hoz létre napjainkban. hulladékhegyek szennyezik vizeinket és a levegőt, hatalmas mennyiségű mérgezőanyagot képezve. Most, amikor a világ népessége közeledik a 10 milliárdhoz, a fogyasztás is növekvőben van, veszélyt jelent az eljövendő generációnak és beláthatatlan következményei lehetnek. A környezettudósok nagyon jól tudják, milyen nehéz a természet mára már igen érzékeny egyensúlyát megtartani.

Minél kevesebbet fogyasztunk, annál kevésbé szennyezzük a környezetet, de nincs élt fogyasztás nélkül. Az egyetlen megoldás az lehet, ha koncentrált kiszerelésű környezetbarát tisztítószereket használunk kevésbé szennyezve a környezetet, megőrizve azt az eljövendő generációnak.

Le kell állítani a romboló fogyasztást!

Kis mennyiség= minimális környezetszennyezés Olvassa tovább