A Tre a természet gazdag, megújuló forrásaiból származó bioaktív esszencia. Ez a folyadék olyan páratlan és rendkívül hatékony gyümölcsök válogatott szemeinek kivonatából készült, melyek nagy arányban tartalmaznak rendkívül egészséges bioaktív komponenseket, más néven polifenolokat.
A tudomány bebizonyította, hogy ezekben a gyakorta szupergyümölcsnek is nevezett gyümölcsökben található polifenolok számtalan hasznos szerepet tölthetnek be az egészségmegőrzésben és az egészségesebb életmód kialakításában. A kutatások alapján elmondható, hogy azokban az esetekben, amikor ezen polifenolok hiányoztak vagy elégtelen mennyiségben voltak jelen az étrendben, a krónikus megbetegedések kialakulásának kockázata megnőtt és fordítva: ha az étrend megfelelő mennyiségben tartalmazta a kérdéses tápanyagokat, a kockázat csökkent.
Az ősi keleti, mediterrán és amazonasi gyógymódok valamint a modern tudomány ismereteit felhasználva a Tre juice a gránátalma, az acai bogyó és a zöldtea rendkívül hatékony hármas alapjára épül, melyet az Inflox, az antioxidánsban gazdag sötét színű bogyós gyümölcsök sajátos keveréke tesz valóban verhetetlenné és a maga nemében egyedülállóvá. Az eredmény: egy olyan ital, amely nem csupán ízletes, de összetevőinek egészségre gyakorolt jótékony hatását tudományosan is igazolták.
A közelmúltban végzett két tudományos tanulmány segítségével világosabb képet kaphatunk erről a területről. Az elsőt 2008 decemberében végezték a Svédországi Karolinska Intézet Alzheimer Kutató Központjában. Ez kimutatta, hogy a zsírokban, cukrokban és koleszterinben gazdag táplálkozás hasonló elváltozásokat eredményez az agyban, mint amilyent az Alzheimer-kórban szenvedőknél diagnosztizálnak.
A Tre új távlatokat nyitott az egészségesebb életre és vitalitásra való törekvésben. Tre az életért. Tre a jobb életért. videót:
Tekintse meg az alábbi videót: Katt!
Valószínűleg már Ön is tisztában van azzal, hogy mely ételek képviselik az egészséges táplálkozás részét. Mind a televízió, mind az újságok tele vannak olyan reklámokkal, melyek az omega-3 zsírsavak, a proboitkus joghurt,a teljes őrlésű gabonából készült kenyér és a magas vitamintartalmú gyümölcslevek fogyasztását javasolják. Kiváló! Most már csak azt kell megérteni, hogy mit jelent „jót enni” és valójában mi az egészséges étrend valamint az ebből szármaró jótékony hatás. Van különbség a kettő között?A gyermekek szervezete naponta több mint egymilliárd új sejtet termel. Ehhez rengeteg tápanyagra van szüksége.
Nagyon sokat tudnak termékeink, de nem feltétlenül beteg embereknek ajánljuk. Bármilyen típusú társadalomban az emberek 10%-a beteg- hagyjuk meg ezt a 10%-ot az orvosoknak.
A legjobb, ha egy életen át helyesen táplálkozunk, amit gyermekkorban érdemes elkezdeni. Sokkal nagyobb hasznot húzunk, ha gyermekeink egészségét megalapozzuk.
A gyermekek szervezet folyamatos növekedésben és fejlődésben van: nap mint nap több mint egy milliárd új sejt születik bennük, anyagcsere sebességük rendkívül magas, minden bizonnyal életük e szakaszában a leggyorsabb. A gyermekek örökmozgók, úsznak, pillangót kergetnek, görkorcsolyáznak, táncolnak, fociznak, teniszeznek, ugrálnak, fogócskáznak, futnak, és még ki tudja mi mindent csinálnak. Mindez azt jelenti, hogy tápanyag- igényük kifejezetten nagy, sok fehérjére, zsírra, vitaminra van szükségük ahhoz, hogy mind érzelmi, mind fizikai fejlődésük töretlen maradjon.
A kielégítő gyermekkori táplálkozás egyet jelent a kifogástalan sejtfejlődéssel, vagyis egészséges fejlődésük legfőbb zálogával. Az eredmény egy gyermekkori és későbbi kicsattanó egészség.
A nap nagy részét az iskolában töltik, ahol oda kell figyelniük arra, amit a tanító néni mond vagy egyszerűen arra kell koncentrálniuk, hogy fegyelmezetten üljenek a padban. Otthon pedig a házi feladatokra kell összpontosítaniuk, mindehhez sok-sok energiára van szükségük. Olvassa tovább
Szervezetünk minden egyes sejtje úgy működik, mint egy kis gépezet, melyet éjjel-nappal használnak, hogy különleges funkcióját ellássa. Csak akkor tud működni, ha megkapja azokat a tápanyagokat, melyeket táplálkozásunkon keresztül juttatunk be a szervezetünkbe. Amennyiben a sejtek a tápanyagok optimális kombinációját kapják, akkor maximális hatékonysággal képesek dolgozni. A tudósok egyetértenek abban, hogy a sejtek megfelelő táplálásában fontos szerep jut a nyomelemeknek, lipideknek és szteroloknak. Olvassa tovább
A vitaminok és ásványi anyagok olyan alapvető tápanyagok, amelyek a proteinekkel és zsírokkal, a szterolokkal és lipidekkel együtt részt vesznek a sejtek táplálásában és hozzájárulnak a szervezet általános jólétéhez. Amennyiben ezeknek az anyagoknak a szervezeten belüli egyensúlya megbillen, az emberen túlzott fáradságérzet hatalmasodhat el, s ami ennél is rosszabb, súlyos zavar keletkezhet a sejtek normális működésében.
A Formula IV sokkal több, mint egy egyszerű multivitamin; vitaminok, ásványi anyagok, fehérjék, teljes értékű búzából, szójából és rizsből származó, lipidek és szterolok exkluzív keveréke, azért, hogy a sejtek fala megőrizhesse áteresztő
képességét, és a tápanyagok felszívódása illetve a salakanyagok kiküszöbölése zökkenésmentesen működhessen.
A kalcium és a magnézium két fontos ásványi anyag, amely nem hiányozhat napi táplálkozásunkból. Mindkettő azonban az ételekben is megtalálható, melyeket általában fogyasztunk, de ily módon nehezen jutunk el a megfelelő mennyiséghez. Azért, hogy csontjaink egészségesek és erősek legyenek, oda kell figyelnünk a napi bevitelre. A D- vitamin szorosan kapcsolódik a kalciumhoz, mert növeli az elfogyasztott ételekben lévő kalcium felszívódását.
A kálcium, a magnézium és a D-vitamin egymással szorosan együttműködve a legfontosabb szerepet tölti be a csontok fejlődésében. Emellett azonban számos egyéb feleadatot is ellátnak a szervezetben:
A kalcium megerősíti a fogakat és a csontokat, emellett csökkenti a magas vérnyomás kialakulásának kockázatát. A magnézium növeli a fehérjék felhasználásának képességét, és nagyban hozzájárul az idegrendszer anyagcseréjének jó működéséhez, több száz enzimreakcióban vesz részt.
Hallgassák meg a következő tájékoztatót:
A Kal-Mag Plus D az egyik legmegbízhatóbb étrend kiegészítő napjainkban: két esszenciális ásványi anyag minden előnyét garantálja; ezek az ásványi anyagok
jelentősen befolyásolhatják egészségi állapotunkat. Exkluzív formulájának köszönhetően, a benne levő D3-vitamin megkönnyíti a kalcium felszívódását a
szervezetben.
Csontritkulás kivédésere kiválóan alkalmas.>>>CSONTRITKULÁS>>>
Az antioxidánsok védik sejtjeinket és szöveteinket a levegőben, vízben és élelmiszerekben jelenlevő szennyezőanyagok káros hatásaitól. A tudósok állítása szerint egyes tápanyagok megerősíthetik a szervezet védekező funkcióit az ilyen jellegű hatásokkal szemben.
A GNLD Betaguard terméke a táplálkozáson keresztül ad védettséget. Antioxidáló és méregtelenítő összetevőinek köszönhetően segít a szervezetnek a toxikus anyagok semlegesítésében és kiküszöbölésében. Teljes értékű karotinokból, B-vitaminokból és gondosan válogatott ásványi anyagokból épül fel. Az immunrendszer megfelelő működéséhez szükséges valamennyi tápanyagot biztosítja. Olvassa tovább
A hidratáció igen érzékeny probléma a bőr számára, hiszen 20%-ban víz alkotja. Ha a hidratáció nem kielégítő, a bőr kiszáradhat, elvesztheti puhaságát. Érdemes tehát napi programunkba egy éjszakai hidratáló krémet is bevezetni, amely éjjel, alvás közben is képes hidratálni bőrünk különböző rétegeit.
A kor előrehaladtával a zsírtermelő mirigyek veszítenek hatékonyságukból, miközben csökkentik a bőr víztartó képességét. Lelassul a sejtek megújulási folyamata is, ezáltal a bőr szárazabbá válik. Nagymérvű kiszáradást okozhat a túlzott napozás, az UVA és az UVB sugarak, a szél, a hideg, valamint a nem megfelelő, simítóhatással nem rendelkező kozmetikai szerek. Olvassa tovább
A hidratáció fontos szerepet játszik a bőr életében, hiszen 20%-ban víz alkotja. Ha a bőr nem eléggé hidratált, könnyen kiszáradhat. Naponta kell hidratálni pontosan azért, hogy megfelelő ápoltságot biztosítsunk, több víz jusson a mélyen fekvő rétegekbe is, és meggátoljuk a felületi rétegek kiszáradását.
A kor előrehaladtával a zsírtermelő mirigyek működése lelassul, csökken a bőr víztartó képessége. Lassul a sejtek megújulási folyamata is. Különösen nagymérvű kiszáradást okozhat a túlzott napozás, az UV-A és UV-B sugarak, a szél, a hideg, és a nem megfelelő kozmetikai szerek használata. A káros hatásoknak hosszabb időn át kitett bőr szinte szomjazik, megjelennek rajta az első barázdák és ráncok. Léteznek
bizonyos növényi kivonatok, amelyek képesek egyszerre óvni és hidratálni bőrünket. Annál jobb hatást érünk el, minél inkább sikerül megtalálni a legmegfelelőbb terméket. Olvassa tovább
A hidratáció igen érzékeny probléma a bőr számára, hiszen 20%-ban víz alkotja. Amikor a hidratáció nem kielégítő, a bőr kiszáradhat. A hidratációnak a napi bőrápolási menetrendjükbe kell tartoznia: a hámrétegbe több vizet kell juttatnunk, ha csökkenteni akarjuk a felületi párolgás okozta veszteségeket.
A kor előrehaladásával a zsírtermelő mirigyek működése lelassul, csökken a bőr víztartó képessége. Lassul a sejtek megújulási folyamata is. Emiatt a felszínhez közeli bőrréteg egyre szárazabbá válik. Különösen nagymérvű kiszáradást okozhat a túlzott napozás, az UVA és UVB sugarak, a szél, a hideg, valamint a nem megfelelő, simítóhatással nem rendelkező kozmetikai szerek. Olvassa tovább
A tonikok feladata a bőrtisztítás befejező szakaszában az, hogy eltávolítsák a szennyeződések maradványait. Különösen hasznos munkát végeznek a hajjal borított és normál bőrfelület átmeneti tartományában.
Enyheséget, frissességet, tartást adnak. Mindezen túl, a tonikok előkészítik a bőrt a következő fontos munkafázisra: a hidratálásra. Bizonyos növényi összetevők a zsírhidratálás kiegyenlített arányát segítik elő, mások pedig az oxidáció elleni védelemből veszik ki részüket. Kitágítják és tisztítják a pórusokat. Az alkohol alapú tonikok szárító hatásuk miatt okozhatnak kivörösödéseket és más kellemetlenségeket. Olvassa tovább