ENRICHING CONDITIONER - kondicionáló balzsam
Aloe Vera Gél - hidratáló és bőrápoló
REFRESHING BATH & SHOWER GEL tusfürdő
REFRESHING FACIAL CLEANSER 1

fiatalos külső

Fiatalos külső hosszú távon – Nutriance

A Nutriance segít Önnek eltüntetni az idő nyomait, védi a bőrét, tehát dacol az öregedéssel.

A BŐR VÉDELMET NYÚT

A bőr a szervezet és a külső környezet közti sorompó, egyben a test legnagyobb szerve, ezért kívülről és belülről is ápolásra szorul.

A BŐR VÉDELEMRE SZORÚL

Belülről vitminokkal, ásványi anyagokkal, feférjékkel és zsírsavakkal kell tápláni. Ezen kívül antioxidánsokra is szüksége van. Mindezt kiegyensúlyozott étrenddel és éternd-kiegészítőkkel valósítható meg.

Kívülről jó minőségű termékek segítségével tisztíthatjuk, hidratálhatjuk és védhetjük meg a külső káros tényezőkkel szemben.

Az öregedés komoly problémát jelent. A mai ember nem akar öregnek látszani. Férfiak és nők milliói fordulnak aggodalommal az illatszer boltokhoz, megoldásokat keresve az életkor nyomainak eltüntetésére. A kozmetikumok eladási mutatói rendkívül magasak, amióta az emberek folyamatosan választ keresnek arra, hogy hogyan tudnának minél tovább fiatalnak látszani.

kozmet.

A mai társadalomban tapasztalható megszállott küzdelemben, amely a fiatalság megőrzésére irányul, színre lép a Nutriance, amely megoldás a bőr fiatalságának megőrzésére. A Nutriance pontosan az a válasz, amelyet a mai ember keres.

Az öregedés jelei:

Előbb vagy utóbb mindannyiunknak szembesülnünk kell az öregedés problémájával. Ha igaz az, hogy az öregedés természetes folyamat, ugyanúgy igaz az is, hogy ezt a folyamatot felgyorsít ja az életstílusunk, a környezet, és különösen az oxidálódás, valamint az ultraibolya sugárzás.

Egy olyan bőrápolási megoldással, amely erre a problémára választ kínál, Ön elébe mehet az öregedés sok jelén ek, megóvhatja bőrét, dacolhat tehát az idő múlásával.

NUTRIANCE AZ ÖN MEGOLDÁSA

Olvassa tovább