FORMULA IV PLUS
LDC kímélő mosószer
Aloe Vera Gél - hidratáló és bőrápoló
Booster 1l- erős és biztonságos mosószer adalék koncentrátum

Testápolók

ENRICHING CONDITIONER – kondicionáló balzsam

enriching-conditionerHajunk fésüléséért, keféléséért, formázásáért, valamint a környezeti szennyeződések és vegyi kezelések hatásáért magas árat fizethetünk! Az Enriching Conditioner ellátja haját a szükséges hidratálással; hatására haja újra ragyogó és puha, és könnyen kezelhetővé válik. 85-provitamin (pantenol), édes mandula kivonat és hidratáló balzsamok teszik haját ragyogóvá és erőtől duzzadóvá!

Olvassa tovább

MILD REVITALIZING SHAMPOO – luxus sampon száraz, töredezett hajra

mild-samponMossa le a szennyeződéseket és nyerje vissza haja ragyogását a Nutriance luxus samponokkal!
Válassza a Mild Revitalizing Shampoo-t száraz, töredezett, kezelt hajra vagy érzékeny fejbőrre. A 83-vitamin, a 85- provitamin (pantenol), és válogatott növényi összetevők együttesen fejtik ki alapos tisztító hatásukat, táplálják és ragyogóvá, dússá és rugalmassá teszik a hajat. Haja és fejbőre tiszta lesz, és valósággal újjászületik minden alkalommal, amikor Ön ezeket a fmom termékeket használja! Olvassa tovább

RICH REVITALIZING SHAMPOO – luxus sampon normál és zsíros hajra

rich-samponMossa le a szennyeződéseket és nyerje vissza haja ragyogását a Nutriance luxus samponokkal!
A 83-vitamin, a 85- provitamin (pantenol), és válogatott növényi összetevők együttesen fejtik ki alapos tisztító hatásukat, táplálják és ragyogóvá, dússá és rugalmassá teszik a hajat. Haja és fejbőre tiszta lesz, és valósággal újjászületik minden alkalommal, amikor Ön ezeket a fimom termékeket használja!

Olvassa tovább

GENTLE CLEANSING BAR bőrtisztító

 

GNLD-termekek-szappan-dobozzal

GNLD Gentle Cleansing Bar

 

Fedezze fel az új tisztaságot a Gentle Cleansing Bar, segítségével, amely a szappan ideális alternatívája! Ez az egyedülálló bőrtisztító tartalmazza mindazt, amire Önnek szüksége lehet: krémszerű bő habot, kímélő tisztítószereket, és 32%-ban hidratálókat! Imádni fogja, ahogy ez szappanmentes bőrtisztító csúszik a bőrén, gyengéden, de alaposan megtisztítva arcát és testét.

Érzékeny bőrre tökéletes.

Hosszan tartó, könnyen lemosható; használata után bőre tiszta, friss és selymes tapintású lesz.

Olvassa tovább

MOISTURIZING HAND & BODY LOTION kéz és testápoló

 

Moisturising Hand & Body Lotion

Moisturising Hand & Body Lotion

 

A nap, a szél, a szennyező anyagok, a tisztítószerek, a piszok, a zsír, a víz, a klór és a hideg levegő folyamatos stresszként hatnak bőrünkre. A Moisturizing Hand & Body Lotion klinikailag tesztelt hidratálókrém, amely bőrbarát anyagokkal itatja át a szomjazó sejteket.

Bőre ismét hidratált, puha és sima lesz, mint fiatalabb éveiben. A tápláló aloé vera, a  simító B5-provitamin (pantenol), és a nyugtató hatás ú kamilla ellátja bőrét bőséges és hosszan tartó hidratálással, amely egész napját kellemessé teszi.

Olvassa tovább

REFRESHING BATH & SHOWER GEL tusfürdő

 

Refreshing Bath & Shower Gel

Refreshing Bath & Shower Gel

 

Ajándékozza meg önmagát a frissesség érzésével, minden alkalommal, amikor a Refreshing Bath & Shower Gel-el mosakszik! Fürödjön olyan gyógyfüvek pazar keverékében, mint a természetes aloé vera, a B5-provitamint (pantenol), orbáncfű, gyűrűvirág és a mézfű! Imádni fogja bőre finom illatát és puhaságát, amely  újjászületik a bőrkondicionáló és kíméletesen, de alaposan tisztító készítmény hatására. Az olaj-mentes Refreshing Bath & Shower Gel könnyen leöblíthető. Olvassa tovább

Aloe Vera Gél – hidratáló és bőrápoló

Aloe Vera Gel

Aloe Vera Gel

Az évszázadok során, világszerte emberek milliói használták a természetes aloé verát bőrük irritációinak csökkentésére. A Nutriance Aloe Vera Gel tiszta aloé vera, kamilla, hárs, búzavirág, és orbáncfű kivonat, allantoin és gyűrűvirág (kalendula) gazdag kombinációjával serkenti a sejtmegújulást, B5-provitamin (pantenol) tartalma pedig lággyá varázsolja a bőrt.

Klinikailag bizonyítottan nyugtat, hidratál, és csökkenti a kisebb bőrbántalmakat.
Segít megújítani a külső hatásoknak – napnak, szélnek és hidegnek – kitett bőrt. Olvassa tovább

Természetes hatóanyagú testápolók

Aloe Vera Gél

Az évszázadok során, világszerte emberek milliói használták a természetes aloé verát bőrük irritációinak csökkentésére. A Nutriance Aloe Vera Gel tiszta aloé vera, kamilla, hárs, búzavirág, és orbáncfű kivonat, allantoin és gyűrűvirág (kalendula) gazdag kombinációjával serkenti a sejtmegújulást, B5-provitamin (pantenol) tartalma pedig lággyá varázsolja a bőrt. Olvassa tovább