Acidophilus Plus - bélflóra regeneráló probiotikum
PURIFYING FACIAL SCRUB
RICH REVITALIZING SHAMPOO - luxus sampon normál és zsíros hajra
GENTLE CLEANSING BAR bőrtisztító

Testsúlycsökkentő program

GR2 CONTROL HERBAL COMPLEX

gr2_herbal_complex

GNLD GR2 Control Herbal complex

A sikeres fogyás feltételezi a szervezet különböző folyamatainak együttműködését, így pl.az anyagcsere es az energiahasznosítás között. Továbbá, a fogyás fáraszthatja is a  szervezetet, rossz közérzetet, gyengeséget, fáradtságot, ingerültséget okozva. Bizonyos gyógynövények lehetővé teszik, hogy szervezetünk optimalizálni tudja ezeket a folyamatokat, így a fogyás hatékony lesz, több energiánk marad és jobb lesz a közérzetünk is. A GR2 Control Herbal Complex hét gyógynövény hatékony keveréke, mely támogatja azokat a természetes anyagcsere folyamatokat, melyekkel a szervezet energiát termel, anélkül, hogy esetlegesen káros stimuláló szereket kellene szedni. Olvassa tovább

GR2 CONTROL FIBER SUPPLEMENT

gr2_fiber_supplement

GNLD GR2 CONTROL FIBER SUPPLEMENT

Az emésztőrendszer receptorai „megtanulják” , hogy milyen a telítettség érzése. Sok esetben csak akkor tanulták meg ezt az érzést, ha túlzott mennyiségű  kalóriafogyasztás történt: a vágy, hogy a szükségesnél többet együnk kisugárzott minden idegpályánkra.

Ezeket a receptorokat újra lehet programozni, úgy hogy kisebb adag étellel is telítettséget érezzenek, amely jobban megfelel a valós szükségleteknek.
A GNLD GR2 Control Fiber Supplement termékében, amely segít kalória bevitel nélkül is elérni a teltségérzetet. A GR2 Control Fiber Supplement egy természetes és megbízható alternatívát kínál, szemben más mesterséges szerekkel, melyek szintén teltségérzetet indukálnak. A természetes rost a gyomorban felszívja a vizet, megnő a térfogata, így sokkal gyorsabban és teljesen természetes módon telítettnek érezhetjük magunkat.

Olvassa tovább

GR2 CONTROL MEAL REPLACEMENT PROTEIN SHAKE

GR2 Control Meal Replacement Protein Shake, étkezéshelyettesítő fogyókúrás italpor

gr2_kontrolMég ha csak egy pár kilóval vagyunk súlyosabbak a kelleténél, egy egész sor fizikai és  pszichikai problémának tesszük ki magunkat. A GNLD GR2 Control Meal Replacement  Protein Shake-je, alacsony kalória bevitel mellett biztosítja az optimális tápanyagokat, a vércukor szintjének ellenőrzését, exkluzív „glükóz figyelő” formulája révén,  egészségesek és energikusak vagyunk. A GR2 Control Meal Replacement Protein Shake-t tudományosan tesztelték és biztonságosan hatékonynak bizonyult.

Az ízletes protein shake fehérjékben gazdag, szénhidrátszegény italkeverék, amely kiválóan alkalmas napi egy vagy több étkezés helyettesítésére. Szabályozza a szervezet glikémiás reakcióját, és optimális módon biztosítja a szükséges tápanyagokat.
A fehérjeital két ízben kapható: vanília és csokoládé.

Olvassa tovább

Testsúlycsökkentő (fogyókúra) program

Főbb lépések a sikeres súlycsökkentés érdekében:

1. Mérjük meg a testsúlyunk

  • a túlsúly komoly kockázatot jelent az egészségére nézve
  • a túlsúlyosság érzelmi stresszt is okoz
  • Ne veszítsük el az önbizalmunkat!
  • Valósítsuk meg önmagunkat
  • Vállajuk fel aGR2 programot

2. Értsük meg szervezetünk működését

  • vércukorszint reakció
  • ellenőrizzük a szénhidrát bevitelt
  • szénhidrátok: Mi a mérték?
  • Szabaduljanak ebből a csapdából

3. Vállaljuk fel az ellenőrzést

gr2-osszes

Olvassa tovább