Booster 1l- erős és biztonságos mosószer adalék koncentrátum
MOISTURIZING NIGHT FORMULA
All C - C-vitamin étrend kiegészítő
CAROTENOlD COMPLEX™

GR2 CONTROL MEAL REPLACEMENT PROTEIN SHAKE

GR2 Control Meal Replacement Protein Shake, étkezéshelyettesítő fogyókúrás italpor

gr2_kontrolMég ha csak egy pár kilóval vagyunk súlyosabbak a kelleténél, egy egész sor fizikai és  pszichikai problémának tesszük ki magunkat. A GNLD GR2 Control Meal Replacement  Protein Shake-je, alacsony kalória bevitel mellett biztosítja az optimális tápanyagokat, a vércukor szintjének ellenőrzését, exkluzív „glükóz figyelő” formulája révén,  egészségesek és energikusak vagyunk. A GR2 Control Meal Replacement Protein Shake-t tudományosan tesztelték és biztonságosan hatékonynak bizonyult.

Az ízletes protein shake fehérjékben gazdag, szénhidrátszegény italkeverék, amely kiválóan alkalmas napi egy vagy több étkezés helyettesítésére. Szabályozza a szervezet glikémiás reakcióját, és optimális módon biztosítja a szükséges tápanyagokat.
A fehérjeital két ízben kapható: vanília és csokoládé.

 

gr2-control-meal-replace-kit

GNLD GR2 Control Meal Replacement Control

 

 

 

Nézze meg a diát! Katt ide: >>>>>>>> GR2 dia

 

 

 

A GR2 Control Meal Replacement Protein Shake egy tudományosan ellenőrzött termék, amely hatékony az egészség megőrzése érdekében.

MIÉRT EGY FOGYÓKÚRÁS ÉTKEZÉSPÓTLÓ ITALPOR?

 • Világszerte több mint 1 milliárd kórosan túlsúlyos ember él, és ez a szám növekvő tendenciát mutat.
 • Ma mindenki fogyni szeretne, ez ma már társadalmi követelménynek tekinthető, ezért a túlsúlyos embereknek gyakran bűntudata van, nincs önbizalma, aggodalom gyötri. Az inzulincsapda megakadályozza szervezetünket, hogy a felhalmozott zsírt energiatermelésre használja fel, súlyemelkedést idéz elő, az ehhez kapcsolódó egészségi problémákról nem is beszélve.
 • Nap mint nap éhezni, étkezéseket kihagyni, nagyon alacsony kalória bevitelt előíró »divatos” fogyókúrákba kezdeni, egészségünk szempontjából nagyon is káros lehet. A kalória bevitel drasztikus csökkentése a tápanyag mennyiségi és minőségi csökkenését is jelenti.
 • Egészségünk megóvása szempontjából, a tápanyagok teljes skálájának napi bevitele nagy fontossággal bír, a fogyókúra befejeztével egészségesek, aktívak leszünk, sőt az elért eredmény megtartásának is ez a záloga.

MIÉRT A GR2 CONTROL MEAL REPLACEMENT PROTEIN SHAKE?

 • A SAB/GSN által tudományosan kidolgoz ott termék, mely mögött több évre visszanyúló kutatómunka áll. Kiegyensúlyozott arányban tartalmaz makronutrienseket, fehérjéket, szénhidrátokat, zsírokat és ásványi anyagokat a biztonságos és ellenőrzött testtömeg csökkentés érdekében.
 • Exkluzív összetétele révén, korlátozza a vércukor- reakciót, és hozzájárul a zsírok ráktárózásának minimális szinten való tartásához, elősegíti a zsírégetést.
 • Olyan szénhidrátokat tartalmaz, melyek kis mértékben befolyásolják a vércukor szint alakulását, hosszabb ideig elégítik ki az energia igényt, és segítenek a szervezetnek a felesleges zsírokat elégetni.
 • Magas fehérje és alacsony szénhidrát tartalma révén, mely a maga nemében egyedi, segít ellenőrizni a vércukor reakciót.

 • Az ízletes és elégséges GR’ Control Meal Replacement Protein Shake, két fantasztikus ízben biztosítja a változatos étkezést: csokoládé és vanília (Chocolate Dream és Vanilla Whisper).
 • Ízletes, mint egy turmix, és tápláló, mint egy valódi finomság! Két, a tejhez elragadóan passzoló ízesítésben!
 • Teljes értékű étkezéspótló. Minden egyes adag az ajánlott napi vitamin és ásványi anyag mennyiség 1/3-át valamint más tápanyagok széles skáláját szolgáltatja
 • Magas fehérje tartalmú, minden egyes adag a 22 esszenciális aminosavat is biztosítja, mely az emberi táplálkozás szempontjából alapvetően fontos.
 • A tesztek során hatékonynak és biztonságosnak bizonyult.
 • A súlycsökkenés kétséget kizáróan bizonyított a Meal Replacement Protein Shake segítségével.

 

Tartósan szeretne lefogyni, úgy hogy a vércukor szintje normalizálódjon?fogyi

Bizalommal ajánlom, nem fog csalódni, biztos a tartós fogyás, nincs visszahízás!

Rendeléshez kattintson ide——>>>>>>

Vélemény, hozzászólás?