Többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmazó étrend-kiegészítő
Az egyik legjobb minőségű omega-3 zsírsavat
tartalmazó étrend-kiegészítő a piacon!
A kutatások azt igazolják, hogy azok az étrendek, melyek rendszeresen tartalmaznak halat, többféle jótékony hatást gyakorolnak egészségi állapotunkra.
A halak az omega-3 zsírsavak családjába tartozó 8 tag mindegyikét tartalmazzák, beleértve az EPA-t (eikozapetaénsav) és a DHA-t (dokozahexaénsav) is. Ezekről megállapították, hogy a szív-és érrendszer optimális működését segítik elő.
Hallgassa meg Farkas Istvánné (Magdika) tapasztalatait:
UHPO3 GNLD különbség- molekurális diffrerenciálás– a legmodernebb technológia, amely lehetővé teszi, hogy speciális tápláló molekulákat kiválogassák az olyan omega-3-ban gazdag természetes nyersanyagokból, mint amilyen pl. a tonhal, a szardínia vagy az ajóka.
A Harvard egyetem kutatói által végzett egyik tanulmány szerint, ha megfelelő mennyiségű Omega 3-at fogyasztunk, pl. sok halat eszünk, 80%-al csökkenthetjük a szívinfarktus kialakulásának veszélyét. Az Omega 3 zsírsavak csökkentik a:
Tartalomjegyzék:
Szívünk egy csodálatos gépezet, amely sohasem pihen: naponta több mint 100 ezret vet, évente kb. 4 milliót, azaz életünk folyamán összesen közel 30 milliárdot. Akár az autók motrja, folyamatosan dolgozik. Hol erősebb, hol gyengébb igénybevételnek van kitéve, ezért is fontos, hogy állandóan karban tartsuk, ápoljuk.
naponta több mint 100 ezret vet, évente kb. 4 milliót, azaz életünk folyamán összesen közel 30 milliárdot. Akár az autók motorja, folyamatosan dolgozik. Hol erősebb, hol gyengébb igénybevételnek van kitéve, ezért is fontos, hogy állandóan karban tartsuk, ápoljuk.
Figyelmébe ajánlom az alábbi cikket:——>>>> 50 éves kór felett
Évek óta számtalan tanulmány foglalkozik az Omega- 3 zsírsavakkal, pontosabban azok szerepével az egészségmegőrzésben, a vitalitás növelésében valamint az élettartamra gyakorolt pozitív hatásával. A ’60-as, ’70-es években a témában végzett kutatások eredményeként kétséget kizáróan bebizonyosodott, hogy az omega-3 zsírsavak kulcsfontosságú szerepet töltenek be az egészségmegőrzésben.
Az idegpályáknak és az agyvelőnek van egy zsírpárnája, amelyet karbantart.
Mire képes még?:
A GNLD már régóta tudatában van a teljes értékű élelmiszerekben megtalálható
bizonyos fitonutriensek egészségmegőrző és rákmegelőző hatásának. Különleges C-vitamin (All C és Sustained Release Vit-C) és E-vitamin (Wheat Germ Oil) formuláink mindkét tápanyag bőséges bevitelét biztosítják.
Az Omega- 3 és az Omega-6 is többszörösen telítetlen zsírsav: struktúrájuk olyan, hogy segíti a test egyes sejtjeit körülvevő sejthártya rugalmasságát fenntartani. Biológiai szempontból az Omega-6 és az Omega- 3 is nagyon aktív, fontos szerepet játszanak különböző anyagcsere folyamatokban. Konkrétan az Omega-6 stimulálja az immunrendszert, hogy megfelelően és azonnal reagáljon mindenfajta támadásra, az Omega- 6 úgy szabályozza az immunreakciókat, hogy ne forduljon elő túlzott gyulladás.
METABOLIKUS SZINDRÓMA
A metabolikus szindróma egy „biomarker”, egy csoportot ír le, amelyek ha együttesen jelentkeznek, emelkedik a koronária betegségek, az infarktus és a 2-es tipusú cukorbetegség kialakulásának kockázata.
Hasznos tudnivalók: kattintson ide——–>>>>>>>>> ÉRRENDSZERI BETEGSÉGEK