Aloe Vera Plus ital
Tre-en-en gabonakoncentrátum
REVITALIZING MOISTURIZER 2
MOISTURIZING HAND & BODY LOTION kéz és testápoló

Aloe Vera Gél – hidratáló és bőrápoló

Aloe Vera Gel

Aloe Vera Gel

Az évszázadok során, világszerte emberek milliói használták a természetes aloé verát bőrük irritációinak csökkentésére. A Nutriance Aloe Vera Gel tiszta aloé vera, kamilla, hárs, búzavirág, és orbáncfű kivonat, allantoin és gyűrűvirág (kalendula) gazdag kombinációjával serkenti a sejtmegújulást, B5-provitamin (pantenol) tartalma pedig lággyá varázsolja a bőrt.

Klinikailag bizonyítottan nyugtat, hidratál, és csökkenti a kisebb bőrbántalmakat.
Segít megújítani a külső hatásoknak – napnak, szélnek és hidegnek – kitett bőrt.

MIÉRT VAN SZÜKSÉGÜNK ALOÉ VERA GÉLRE?

 

 • Az aloé verát mindig használták a bőrápolásban.
 • A környezeti ártalmak hatását – nap, szél és hideg – ellensúlyozandó, az aloé vera javíthat a bőr küllemén, és megújító érzést eredményez.
 • Egy előzetes kezelés következtében eldurvult bőrt nyugtatja és puhít ja. Az aloé vera simító és rugalmasságfokozó hatásairól ismert.
 • Hogy védje a bőr egészséges nedvességtartalmát, különösen akkor, amikor azt külső környezeti hatások érték. Az aloé vera segít megőrizni a bőr természetes nedvességtartalmát.

MIÉRT JÓ A NUTRIANCE ALOE VERA GEL?

 • A kitűnő minőségű aloé vera gél – a gyűrűvirág. kamilla, búzavirág és orbáncfű hatását összesítve – rendkívül hatékonyan nyugtatja a napnak, szélnek és hidegnek túlságosan kitett bőrt. Bőre rövid időn belül egészséges és pihent lesz.
 • Klinikai tesztek bizonyítják, hogy nyugtatja a bőrfelszínt és csökkenti a kisebb bőrbántalmakat – rovarcsípés ellen, csecsemőtől kezdve bármilyen korosztálynak.
 • A kíméletlen környezeti hatások által kiszárított bőr – napégés, szeles idő- jobban igényli a sejtmegújulást. Az Aloe Vera Gel sejtmegújító hatásáról ismert allantoint és gyűrűvirágot tartalmaz. Alkalmazható napozáskor, napszúrás ellen, síeléskor feltétlenül ajánlatos.
 • Klinikailag bizonyított, hogy aloé vera, hársfa kivonat és BS-provitamin (pantenol) összetevőivel pótolja a nap, a szél és a hideg hatására bekövetkezett nedvességvesztést.
 • A Nutriance Synergy Cycle-t egészíti ki, amikor a külső hatásoknak vagy különféle érdességet eredményező kezeléseknek kitett bőrnek utólagos segítségre van szüksége.
 • A víz alapú formula segít megőrizni a bőrfelület természetes pH-értékét.
 • Hatékonyságát Európa legtekintélyesebb dermatológiai kutatóközpontjában végzett klinikai tesztek is igazolták.
 • Finom illata az alkalmazást követően teljesen eltűnik. Az egyedülálló formula szervezetünk természetes feromonjaival és saját kémiai anyagainkkal összhangban hat, a szaglás számára gyakorlatilag érzékelhetetlenné válva. Nem fog elütni az Ön kedvenc kölnije vagy parfümje illatától.

BŐRÜNK VÉDELMÉBE

Részletekért kattintson a lenti címre:

VÉDELEM ANAPÉGÉS_ROVARCSÍPÉS ELLEN

Mindig legyen kéznél egy tubussal, hálás útitárs.

100 ml, egy éves adag

Rendelje meg most!

 

 

Vélemény, hozzászólás?