ENRICHING CONDITIONER - kondicionáló balzsam
REFRESHING FACIAL CLEANSER 1
REFINING TONER 1
Anti-Aging Collagen Cream - luxus-hidratálókrém

MOISTURIZING HAND & BODY LOTION kéz és testápoló

 

Moisturising Hand & Body Lotion

Moisturising Hand & Body Lotion

 

A nap, a szél, a szennyező anyagok, a tisztítószerek, a piszok, a zsír, a víz, a klór és a hideg levegő folyamatos stresszként hatnak bőrünkre. A Moisturizing Hand & Body Lotion klinikailag tesztelt hidratálókrém, amely bőrbarát anyagokkal itatja át a szomjazó sejteket.

Bőre ismét hidratált, puha és sima lesz, mint fiatalabb éveiben. A tápláló aloé vera, a  simító B5-provitamin (pantenol), és a nyugtató hatás ú kamilla ellátja bőrét bőséges és hosszan tartó hidratálással, amely egész napját kellemessé teszi.

MIÉRT VAN SZÜKSÉGÜNK KÉZ- ÉS TESTÁPOLÓRA?

  • Bőrünk egész nap keményen dolgozik nekünk. Különösen a kezünk folyamatosan érintkezik különböző felületekkel (papírral, ruhákkal, fával, stb.), amelyek elszívhatják a nedvességet, amire ahhoz van szüksége, hogy jól érezze magát, és fiatal maradjon.
  • Hogy előkészítsük a bőrt a nap, a szél, a hideg és egyéb káros és szárító környezeti hatásokkal (tisztítószerek, zsír, klór) szembeni védekezésre.
  • Hogy bőrünk egész nap hidratált, sima és fiatal kinézetű legyen.
  • Ez a fürdés vagy zuhanyozás utáni frissítő, nyugtató és hidratáló hatású kéz- és testápoló használatával Ön tökéletesen felfrissül, valósággal újjászületik!

MIÉRT JÓ A NUTRIANCE HAND & BODY LOTION?

  • A Nutriance Synergy Cycle-t kiegészítő krém az egész testre, de különösen a mindennapi környezeti vagy egyéb érdesítő hatásoknak kitett kézre ajánlott. Tartsa a  flakont keze ügyében, hogy bőrét napközben is táplálhassa munkahelyén, és mindenhol, ahol szükség lehet rá.
  • Összetétele segít megőrizni a bőrfelszín természetes pH-értékét.
  • Hatékonyságát Európa legtekintélyesebb dermatológiai kutatóközpontjában végzett klinikai tesztek is igazolták.
  • Finom illata az alkalmazást követően teljesen eltűnik. Az egyedülálló formula szervezetünk természetes feromonjaival és saját kémiai anyagainkkal összhangban hat, a szaglás számára gyakorlatilag érzékelhetetlenné válva. Nem fog elütni az Ön kedvenc kölnije vagy parfümje illatától.

Rendelje meg most

Vélemény, hozzászólás?