Super 10 illatosított általános tisztítószer
Tre-en-en gabonakoncentrátum
MOISTURIZING HAND & BODY LOTION kéz és testápoló
GR2 CONTROL HERBAL COMPLEX

BALANCING TONER 2

Bőrkiegyenlítő tonik – vegyes és zsíros bőrre

Balancing Toner

Balancing Toner

A tonikok feladata a bőrtisztítás befejező szakaszában az, hogy eltávolítsák a szennyeződések maradványait. Különösen hasznos munkát végeznek a hajjal borított és normál bőrfelület átmeneti tartományában.

Enyheséget, frissességet, tartást adnak. Mindezen túl, a tonikok előkészítik a bőrt a következő fontos munkafázisra: a hidratálásra. Bizonyos növényi összetevők a zsírhidratálás kiegyenlített arányát segítik elő, mások pedig az oxidáció elleni védelemből veszik ki részüket. Kitágítják és tisztítják a pórusokat. Az alkohol alapú tonikok szárító hatásuk miatt okozhatnak kivörösödéseket és más kellemetlenségeket.

A Balancing Toner 2 egy növényi eredetű alkoholmentes tonik. Vegyes és zsíros bőrre egyaránt alkalmazható, helyreállítja a bőr egyensúlyát. Pórusösszehúzó és foltcsökkentő hatását klinikai tesztek bizonyítják. Eltávolítja a bőrfelszín szennyeződéseit, borotválkozás után alkalmazva élettelivé, frissé varázsolja a bőrt .

Miért a GNLD bőrkiegyenlítő tonik?

37%-kal csökkenti a lipidek termelését, ezáltal segíti a zsír-hidratáció kívánatos, egészséges arányának beállítását. Mindez exkluzív növényi összetevőinek, a bűbájdió-kivonatnak, a tormentilnek, a tölgyfakéregnek és zsályának köszönhető.
Tágítja a pórusokat: ez természetes növényi összetevőinek hatása.
Alkoholmentes: tisztítja és előkészíti a bőrt a hidratáló szer számára; nem éget, nem csíp, nem szárít.
Antioxidáns és immunizáló hatású kasvirág és zöldtea-kivonatot hagy a bőrön.
A Nutriance Synergy Cycle harmadik fázisa, amely vegyes és zsíros bőrön alkalmazható, kiegyensúlyozottá és frissé varázsolja bőrét.
Hozzájárul a bőrfelszín normális pH-értékének megtartásához.
Hatásosságát a leghíresebb európai dermatológiai kutatási központ klinikai vizsgálata igazolta.

Megrendelés:

Vélemény, hozzászólás?