Omega-3 Salmon Oil Plus
SUSTAINED RELEASE VITAMIN-C
Anti-Aging Collagen Cream - luxus-hidratálókrém
REFRESHING BATH & SHOWER GEL tusfürdő

REVITALIZING MOISTURIZER 2

Revitalizáló hidratáló krém – vegyes és zsíros bőrre

Revitalizing Moisturiser

Revitalizing Moisturiser

A hidratáció fontos szerepet játszik a bőr életében, hiszen 20%-ban víz alkotja. Ha a bőr nem eléggé hidratált, könnyen kiszáradhat. Naponta kell hidratálni pontosan azért, hogy megfelelő ápoltságot biztosítsunk, több víz jusson a mélyen fekvő rétegekbe is, és meggátoljuk a felületi rétegek kiszáradását.

A kor előrehaladtával a zsírtermelő mirigyek működése lelassul, csökken a bőr víztartó képessége. Lassul a sejtek megújulási folyamata is. Különösen nagymérvű kiszáradást okozhat a túlzott napozás, az UV-A és UV-B sugarak, a szél, a hideg, és a nem megfelelő kozmetikai szerek használata. A káros hatásoknak hosszabb időn át kitett bőr szinte szomjazik, megjelennek rajta az első barázdák és ráncok. Léteznek
bizonyos növényi kivonatok, amelyek képesek egyszerre óvni és hidratálni bőrünket. Annál jobb hatást érünk el, minél inkább sikerül megtalálni a legmegfelelőbb terméket.

A Revitalizing Moisturizer 2 hosszan tartó hidratációt biztosít a vegyes és zsíros bőrnek. Olajmentes összetétele együtt hat a bőr természetes lipideivel, így a legjobb hidratáltsági fokot biztosítja, emellett rendkívül jó minőségű nedvesség megtartó formulájának köszönhetően a bőr fiatalos marad, eltűnnek a ráncok és finom vonalak.
A zöldtea és a kasvirág fontos hidratáló, immunerősítő, ugyanakkor megvédi a kollagént és az elasztint az UV-A és UV-B sugarak káros hatásával szemben. (SPF4 – 4 faktorú védelem).

Miért a GNLD REVITALIZING MOISTURIZER 2?

Minimumra csökkenti a vékony ráncocskák, barázdák jelenlétét exkluzív, aloét, aminosavakat és szaharidokat tartalmazó összetételével.
A különféle hámrétegekben mintegy 79%-kal emeli a hidratációs szintet, már 30 perccel használat után és még négy órával később is megtartja ezt a szintet, amint azt európai tesztvizsgálatok bizonyították.
Hozzásegít a zsírok és hidratáló anyagok optimális egyensúlyának eléréséhez, ami szemmel látható.
Mindez exkluzív növényi összetevőinek, a bűbájdiónak, a vérontófűnek, a fehér tölgyfakéregnek és a zsályának köszönhető.
A zöld tea és a kasvirág fontos hidratáló, immunerősítő tulajdonsággal rendelkezik.
A Nutriance Synergy Cycle negyedik fázisa, vegyes és zsíros bőrre.
Puhává, sugárzóan széppé teszi a bőrt.
Hozzájárul a bőr normális pH-értékének megtartásához.
Hatékonyságát a leghíresebb európai dermatológiai kutatási központban végzett klinikai tesztek igazolták.

Próbálja ki most! Nem fog csalódni!

Megrendelés:

 

Vélemény, hozzászólás?