RICH REVITALIZING SHAMPOO - luxus sampon normál és zsíros hajra
ENRICHING CONDITIONER - kondicionáló balzsam
BALANCING TONER 2
MOISTURIZING NIGHT FORMULA

FLAVONOID COMPLEX™

GNLD-termekekFlavonoid-ComplexA flavonoidok vízben oldódó antioxidánsok, melyek a természetben zöldségekben, gyümölcsökben, a teában és a borban fordulnak elő. Színes pigmentek, a kék, lila, a legcsillogóbb zöld árnyalatok valamint a legkülönfélébb, nem karotenoidot tartalmazó sárga, narancssárga és vörös színű zöldségek és gyümölcsök összetevői. A kutatások azt igazolják, hogy védelmet nyújtanak a rákos betegségekkel, bizonyos szív- és érrendszeri betegségekkel és néhány, az öregedéssel  járó elváltozással szemben. A testnedvekben, többek között a vérben antioxidánsokként működnek. A GNLD Flavonoid Complexe növényi eredetű fitonutriensek széles skáláját tartalmazza, emellett zöld teából kivont katekint és szőlőből, áfonyából egyéb bogyós gyümölcsből kivont ellagsavat tartalmaz.

MIÉRT A FLAVONOIDOK?

  • Erős antioxidánsok, semlegesítik a szabad gyököket, képesek a testnedveket, beleértve a vért megvédeni az oxidációval szemben.
  • A kutatások eredményei kimutatták azt az összefüggést, ami az elfogyasztott, flavonoidban gazdag zöldség, gyümölcs, tea és bor valamint a daganatos, a szív-és érrendszeri betegségek, az öregkorra jellemző degeneratív elváltozások kockázatának a csökkenése között áll fenn.
  • A flavonoidok jó egészségi állapotot eredményeznek, de másképp mint a többi táplálékkiegészítő.
  • Gyulladáscsökkentő szerepük van.

MIÉRT A GNLD FLAVONOID COMPLEX?

A teljes tartalom csak belépett felhasználóink számára hozzáférhető.
Belépés vagy regisztráció.

Rendelje meg most!——>>>

Vélemény, hozzászólás?