Acidophilus Plus - bélflóra regeneráló probiotikum
GR2 CONTROL FIBER SUPPLEMENT
MOISTURIZING NIGHT FORMULA
CAROTENOlD COMPLEX™

MOISTURIZING NIGHT FORMULA

Éjszakai hidratáló formula minden típusú bőrre

Moisturising Night Formula

Moisturising Night Formula

A hidratáció igen érzékeny probléma a bőr számára, hiszen 20%-ban víz alkotja. Ha a hidratáció nem kielégítő, a bőr kiszáradhat, elvesztheti puhaságát. Érdemes tehát napi programunkba egy éjszakai hidratáló krémet is bevezetni, amely éjjel, alvás közben is képes hidratálni bőrünk különböző rétegeit.

A kor előrehaladtával a zsírtermelő mirigyek veszítenek hatékonyságukból, miközben csökkentik a bőr víztartó képességét. Lelassul a sejtek megújulási folyamata is, ezáltal a bőr szárazabbá válik. Nagymérvű kiszáradást okozhat a túlzott napozás, az UVA és az UVB sugarak, a szél, a hideg, valamint a nem megfelelő, simítóhatással nem rendelkező kozmetikai szerek.

A káros hatásoknak kitett bőr szinte szomjazik, és megjelennek rajta az első barázdák, ráncok. Ha valóban jó eredmény elérésére
törekszünk, hatásos éjszakai hidratáló krémet kell használnunk, különösen arcunkra, mivel a párna és az ágynemű magukba szívják a képződött nedvességet.

Amikor bőrünknek nagyobb antioxidáns védelemre van szüksége, akkor a Nutriance Synergy Cycle-on kívül a Moisturizing Night Formula által nyújtott előnyöket is élvezhetjük annak érdekében, hogy bőrünket alvás közben is ápolhassuk, hidratálhassuk. Az aloe vera, a tiszta svájci kollagén, az E- és A-vitamin
különleges keveréke kímélően és mélységeiben puhítja bőrünket.

Miért a GNLD MOISTURIZING NIGHT FORMULA?

A Moisturizing Night Formula használta fenntartja a bőr fiatalos hidratációs egyensúlyát: a termék Aloe Vera Gel-t, hidrolizált elasztint, tengeri növényekből kivont cukrot és többféle bőrpuhító anyagot tartalmaz.
Kollagént és különleges hidratáló szerek széles skáláját tartalmazza.
Hatását a bőr mélyebb rétegeiben is kifejti: reggel puhább és selymesebb bőrrel ébred. A fiatal és vonzó bőr szerkezetének és feszességének megtartását a mélyen beszívódó hidrolizált elasztin és a vízben oldódó kollagén garantálja.

Zsírban oldódó A- (retinol) és E-vitamin tartalmának köszönhetően segít megőrizni bőrünk rugalmasságát az oxidációs folyamatok kártékony hatásaival szemben. Használata egyúttal a Nutriance Synergy Cycle természetes folytatása, hiszen bőrünknek gyakran még több ápolásra és mélyen ható hidratációra van szüksége.
Vízalapú összetételével hozzájárul a bőrfelszín természetes pH-értékének megtartásához.
Lágy illata a használatot követően nem marad meg a bőrön.

Aranyozza be a bőrét éjszakára!

Megrendelés:

Vélemény, hozzászólás?