Super 10 illatosított általános tisztítószer
SUSTAINED RELEASE VITAMIN-C
Tre-en-en gabonakoncentrátum
FLAVONOID COMPLEX™

ENRICHING MOISTURIZER 1

Tápláló hidratáló krém – normál és száraz bőrre

Enriching Moisturiser

Enriching Moisturiser

A hidratáció igen érzékeny probléma a bőr számára, hiszen 20%-ban víz alkotja. Amikor a hidratáció nem kielégítő, a bőr kiszáradhat. A hidratációnak a napi bőrápolási menetrendjükbe kell tartoznia: a hámrétegbe több vizet kell juttatnunk, ha csökkenteni akarjuk a felületi párolgás okozta veszteségeket.

A kor előrehaladásával a zsírtermelő mirigyek működése lelassul, csökken a bőr víztartó képessége. Lassul a sejtek megújulási folyamata is. Emiatt a felszínhez közeli bőrréteg egyre szárazabbá válik. Különösen nagymérvű kiszáradást okozhat a túlzott napozás, az UVA és UVB sugarak, a szél, a hideg, valamint a nem megfelelő, simítóhatással nem rendelkező kozmetikai szerek.

A káros hatásoknak hosszabb időn át kitett bőr szinte szomjazik, és megjelennek rajta az első barázdák, ráncok.
Bizonyos bőrtípusoknak erősebb hidratáló hatásra van szükségük. Az Enriching Moisturizer 1 garantáltan a legjobb hidratáló szer normál és száraz bőrre.

Ez a sűrű hidratáló krém olyan gondosan válogatott növényi kivonatokat tartalmaz, amelyek elősegítik a bőr természetes hidratálódását, valamint puhábbá varázsolják a bőrfelszínt, miközben kisimítják a vékonyabb ráncokat. A zöldtea- és a kasvirág kivonat védelmet biztosít az oxidációs folyamatokkal szemben, valamint a benne található komponenseknek köszönhetően megvédi bőrünk kollagén és elasztin tartalmú szöveteit az UVA és UVB (SPF 4) sugárzástól.

Miért a GNLD ENRICHING MOISTURIZER 1?

Minimumra csökkenti a vékony ráncocskák és barázdák jelenlétét, aloé-, aminosav- és hidratáló szacharid tartalmának köszönhetően.
A különféle hámrétegekben kb. 84%-kal emeli a hidratációs szintet, már 30 perccel a használatot követően, a bőr  hidratáltsága akár 4 óra elteltével is tapasztalható, mint ahogy ezt klinikai vizsgálatok is bizonyították.

A narancsolajat, eufráziát, borostyánt és édes mandulát tartalmazó exkluzív növényi kivonatok keverékének köszönhetően,  növekszik a száraz és normál bőr természetes zsiradék-termelése, víztartó képessége és simasága.
Elősegíti a zsíros és hidratáló anyagok egyensúlyának kialakulását; a tiszta avokádóolaj növeli a bőr rugalmasságát. E-vitamint, kasvirág- és zöldtea kivonatot
tartalmaz, amelyek védelmet nyújtanak az oxidációs folyamatokkal szemben. Klinikailag bizonyított 4-es fényvédő-faktor tartalmának köszönhetően segít megvédeni a bőrt az UVA és UVB sugárzások okozta maradandó károsodásoktól.
A Nutriance Synergy Cycle negyedik fázisa a normál és száraz bőrt is puhává és sugárzóan széppé teszi.
Hozzájárul a bőrfelszín természetes pH-értékének megtartásához.
Hatásosságát a leghíresebb európai dermatológiai központ klinikai vizsgálata igazolta.

Megrendelés:

Vélemény, hozzászólás?