ENRICHING CONDITIONER - kondicionáló balzsam
GARLIC ALLIUM COMPLEX- A fokhagyma minden jótékony hatása a veleljáró kellemetlen illatok nélkül
MOISTURIZING NIGHT FORMULA
MILD REVITALIZING SHAMPOO - luxus sampon száraz, töredezett hajra

Renewing Antioxidant Treatment – Antioxidáns arckrém

Renewing Antioxidant Treatment

Bőrmegújító antioxidáns kezelés minden bőrre

Renewing Antioxidant Treatament

Renewing Antioxidant Treatament

A különféle környezeti tényezők, pl. az ibolyántúli sugárzás, az oxidációs támadások valóságos veszélyt jelenthetnek bőrünknek. Túl mindezen, a kor előrehaladtával a bőr természetes hidratációja és az anyagcsere lelassul.  A bőr szerkezeti alapját képző elasztint és kollagént érő károsodások miatt a bőr elveszti rugalmasságát, érdesebbé válik. Vékony barázdák, ráncok jelennek meg.

Az ibolyántúli sugárzásnak kitett bőrre egyéb veszély is leselkedik: a rák. Meghatározott tápanyagok egymást erősítő hatása kedvezően befolyásolhatja az öregedési folyamatot. Bizonyos növényi származékok erősítik a bőr immunvédelmét, míg az A-, C- és E-vitaminok megkötik és semlegesítik az oxidációs folyamatért és így a korai öregedésért felelős szabad gyököket.

Amennyiben rendszeresen a hidratáló krém után használjuk, bőrünk észrevehetően megfiatalodik. Az élvonalba tartozó Renewing Antioxidant Treatment olyan megoldást kínál, amelynek köszönhetően hatásosan küzdhetünk az idő hagyta nyomok ellen, miközben védelmet biztosítunk bőrünknek a külső környezeti behatásokkal szemben.

  • A kiváló ACR technológia (Activated Celluar Response – Aktivált Sejt Reakció) metabolikus gyorsítók segítségével természetesen aktiválja a sejtek anyagcseréjét, így bőrünk újra fiatal lesz.
  • Az A- C- és E-vitaminok a zőldtea kivonatával együtt 90%-al emelik a bőr természetes antioxidáló hatását, meggátolva ezzel a korai öregedést.
  • A kasvirág megerősíti az immunvédekezést, így hosszan tartó fiatalos külsőt kölcsönöz.
  • Az UVA és UVB sugarak szűrése (SPF4) révén biztosítja bőre fiatalos szerkezetét
  • A modern kozmetikai tudományok legfrissebb vívmányának számító összetevői révén képes az öregedési folyamatok visszafordítására.
  • Klinikailag bizonyított, hogy csupán 28 nap alatt 28%-al csökkenti a kisebb mimikai és egyéb ráncokat!

Megrendelés:


 

Vélemény, hozzászólás?