FORMULA IV
G1 mosópor koncentrátum
Aloe Vera Plus ital
CRUCIFEROUS PLUS™

Omega 3 Salmon Oil

GNLD-termekek-Omega3-Salmon-OilSzívünk egy csodálatos gépezet, amely sohasem pihen: naponta több mint 100 ezret vet, évente kb. 4 milliót, azaz életünk folyamán összesen közel 30 milliárdot. Akár az autók motrja, folyamatosan dolgozik. Hol erősebb, hol gyengébb igénybevételnek van kitéve, ezért is fontos, hogy állandóan karban tartsuk, ápoljuk.

Az Omega-3 enyhíti a gerinc- és a nyaki fájdalmakat…

Több tanulmány is bebizonyította, hogy az omega-3 zsírsavak csökkentik a gyulladásokat, vagy akár segítenek azok megelőzésében. A Surgical Neurology 2006. áprilisi számában megjelent cikk ezt megerősíti. Olyan 125 gerinc fájdalomtól szenvedő önkéntes jelentkezett a vizsgálatra, akik nem szteroid tartalmú gyulladáscsökkentő gyógyszert szedtek, és két héten keresztül napi 2400 mg omega-3 zsírsavat kaptak, majd ezt az adagot napi 1200 mg-ra csökkentették. Egy hónapon belül a vizsgálat minden résztvevőjénél pozitív változás állt be. 59% közülük abbahagyta a gyulladáscsökkentők szedését, 60% egyértelmű javulást tapasztalt.

…és jót tesz az agyunknak is!

tudósok egy csoportja az Omega-3 fogyasztásának hosszútávú hatását vizsgálták, és rengeteg jótékony hatásra derült fény. Idősebb pácienseken végzetek megfigyeléseket, és azt vették észre, hogy miután elvégeztettek velük egy tesztet és annak eredményeit összevetették az 1947-ben elvégzett teszt eredményeivel, azok akik nagyobb dózisban fogyasztottak omega-3-at, magasabb IQ pontokat értek el.

Újabb próbák az omega-3 agyfunkciókat óvó képességeiről

Egy másik tanulmány, amelyet holland tudósok végeztek, 5 éven keresztül vizsgálta a kognitív képességek romlását 70 és 89 év közötti embereken. Az American Journal of Clinical Nutrition 2007. áprilisi számában publikálták az eredményt, amely szerint a megnövekedett halfogyasztás (amely egyben megnövekedett EPA és DHA fogyasztást is jelent) jelentős mértékben csökkenti a kognitiv képességek hanyatlását. Az eredmény különösen a magas vérnyomású és magas koleszterinszintű alanyok esetében voltak szembetűnőek.

Ha hetente legalább egyszer fogyasztunk omega-3-ban gazdag halakat, agyunk öregedési folyamata 10%-kal csökken.

Az Omega-3 Salmon Oil zsírsavak lépesek az öregedési folyamatokat lassítani.

Továbbá:

  • Elősegítik a triglicerid színt csökkenését, növelik a HDL(jó koleszterin) mennyiségét.
  • Segítségükkel  csökkenthető a a szív -és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázata.
  • Fontos szerepet játszanak az érelmeszesedés elleni prevencióban.
  • Csökkentik a magas vérnyomás és a trombózis kialakulásának kockázatát.
  • Megakadályozzák a gyulladásokat, pl.: ízületi gyulladás és a pikkelysömör kialakulását.
  • Erősíti az idegrendszert és a látást fejlődés során
  • Segítenek az asztma és az allergiás megbetegedések elleni védekezésben.
  • Lassítják bizonyos öregedéssel járó betegségek, pl.: csontritkulás és a vastagbélgyulladás kialakulásának folyamatát.

 

Megrendelés:


Vélemény, hozzászólás?