GR2 CONTROL FIBER SUPPLEMENT
Aloe Vera Gél - hidratáló és bőrápoló
All C - C-vitamin étrend kiegészítő
Acidophilus Plus - bélflóra regeneráló probiotikum

arckrém

Renewing Antioxidant Treatment – Antioxidáns arckrém

Renewing Antioxidant Treatment

Bőrmegújító antioxidáns kezelés minden bőrre

Renewing Antioxidant Treatament

Renewing Antioxidant Treatament

A különféle környezeti tényezők, pl. az ibolyántúli sugárzás, az oxidációs támadások valóságos veszélyt jelenthetnek bőrünknek. Túl mindezen, a kor előrehaladtával a bőr természetes hidratációja és az anyagcsere lelassul.  A bőr szerkezeti alapját képző elasztint és kollagént érő károsodások miatt a bőr elveszti rugalmasságát, érdesebbé válik. Vékony barázdák, ráncok jelennek meg.

Az ibolyántúli sugárzásnak kitett bőrre egyéb veszély is leselkedik: a rák. Meghatározott tápanyagok egymást erősítő hatása kedvezően befolyásolhatja az öregedési folyamatot. Bizonyos növényi származékok erősítik a bőr immunvédelmét, míg az A-, C- és E-vitaminok megkötik és semlegesítik az oxidációs folyamatért és így a korai öregedésért felelős szabad gyököket.

Amennyiben rendszeresen a hidratáló krém után használjuk, bőrünk észrevehetően megfiatalodik. Az élvonalba tartozó Renewing Antioxidant Treatment olyan megoldást kínál, amelynek köszönhetően hatásosan küzdhetünk az idő hagyta nyomok ellen, miközben védelmet biztosítunk bőrünknek a külső környezeti behatásokkal szemben.

Olvassa tovább