A jó bélbaktériumok javítják az általános egészségi állapotunkat, visszafogják a baktériumok és gombák szaporodását, amelyek betegségekhez vezethetnek, és mindenek előtt, megteremtik az egészséges bélflórát.
A tejtermékeket, amelyeket jótékony bélbaktériumok fermentációjával hoznak létre (joghurt, sajt, aludttej) világszerte évezredek óta fogyasztják.
Mind a tudomány, mind a néphagyomány elismeri ezeknek a termékeknek a pozitív hatását. A GNLD által előállított Acidophilus Plus ilyen jó baktériumokból áll; a modern technológia segítségével egyesíti magában ezeknek az erejét és hatékonyságát, így garantálva, hogy az élő organizmusok nem pusztulnak el a gyomor által termelt savban, és eljutnak a belekbe, ahova legalább 5 milliárd létfontosságú élő organizmust juttatnak, amelyek ott jótékony hatást fejtenek ki.
Néhány eset ahol szükséges az Acidophilus Plus alkalmazása:
A nevük annak tulajdonítható, hogy ezek a bélbaktériumok tejsavvá alakítják a természetes cukrokat, különösen a laktózt. Figyelembe véve, hogy az egyik leggazdagabb laktóz-forrás a tej, nem meglepő ezeknek a baktériumoknak az évszázadok óta tartó széleskörű felhasználása a joghurt és a sajt előállításában.
Hallgassa meg Farkas Istvánné (közismert nevén Magdika) beszámolóját.
A tejtermékek általában rövid élettartalmúak, de GNLD Acidophilus Plus terméke hosszú ideig megőrzi a minőségét. Napi egy Acidpohilus Plus kapszula elfogyasztása a legpraktikusabb módja bélflóránk egészséges egyensúlyban tartásához.
Az Acidophlius Plus adagolása:
Az emberi táplálkozási láncban fellelhető, a tápcsatornában élő jótékony hatású baktériumtörzseknek a széles skáláját tartalmazza. A világ minden részéről származó tejtermékek rendszeres fogyasztásával biztosíthatnánk az ideális mennyiségű változatos élőflóra bevitelt, ez azonban nehezen megvalósítható. Az emésztőrendszer egészségének biztosításáért a GNLD a teljes értékű táplálékok készítéséhez szükséges legjobb termékeket különítette el és használta fel: európai joghurtot, Acidophilus, valamint Bifidus tartalmú savanyú tejet, és a Japánban nagyon elterjedt .Yakult” elnevezésű joghurtfélét.
Figyelmébe ajánlom a probiotikumokról szóló cikket: A probiptikumok hatása
A különböző fajokat szigorú ellenőrzésnek vetik alá, így biztosítva mindig a legmegfelelőbbek felhasználását. A termék a fenti 5 típusú, tejsavat termelő baktériumot tartalmazza 1:1:1:1:1 arányban.
Míg a tejtermékek rendkívül rövid ideig fogyaszthatók, a GNLD Acidophilus Plus terméke megfelelően tárolva (hűvös, száraz helyen; felbontás után hűtőben) nagyon hosszú életű. Továbbá, amíg a tejtermékek nehezen szállíthatók és tárolhatók, az Acidophilus Piust bárhová magunkkal vihetjük.
Napi egy kapszula Acidophilus Plus biztosítja az egészséges bélflórát. Minden kapszula Acidophilus Plus garantáltan legalább 5 milliárd élő mikroorganizmust tartalmaz.
Különleges technológia! A célzott bevitelt támogató egyedülálló technológiánk védi a jótékony baktériumokat a gyomor savas közegétől, és biztosítja, hogy a lehető legtöbb élő baktérium elérje a bélrendszert. Az Acidophilus Plus előállításában különböző, tejsavát termelő baktériumokat vegyítenek zselatinos poliszacharidokkal, amelyek savas közegben nem oldódnak, és végül kemény zselatinos kapszulákba öntik. A kapszula, a gyomor savas közegében felolvad, és a tartalma egy nem-oldódó, a baktériumokat védő mátrixot képez. Amikor a gyomor tartalma elér a bélrendszerbe, ez a mátrix felolvad és felszabadítja a baktériumokat.
Így ezek az aktív kultúrák egyenesen oda jutnak, ahol az egészségvédő hatásukat kell kifejteniük!
Hasmenés, székrekedés, kollitisz, puffadás, rossz emésztés, laktóz intolerancia esetén javasoljuk fogyasztását.
Vélemény, hozzászólás?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.