SUSTAINED RELEASE VITAMIN-C
ENRICHING MOISTURIZER 1
CAROTENOlD COMPLEX™
REFRESHING BATH & SHOWER GEL tusfürdő

Anti-Aging Collagen Cream – luxus-hidratálókrém

Anti-Aging Collagen Cream

Anti-Aging Collagen Cream

Ez a gazdag hidratálást biztosító krém behatol a bőrbe, és kollagén, hidroelasztin és muchopoliszacharid összetevőinek köszönhetően klinikailag bizonyítottan csökkenti a ráncokat és a finom szarkalábakat.
A nyugtató hatású Anti-Aging Collagen Cream táplálja a bőrsejteket. és hozzájárul a fiatalos hidratáltság eléréséhez. Természetes aloé vera, B5-provitamin (pantenol) és uborkakivonat tartalmával nyugtatja és lággyá varázsolja a bőrt. Bőre puha, sima és hidratált lesz.

A hidratáció igen érzékeny probléma a bőr számára, hiszen 20%-ban víz alkotja. Ha veszít nedvességtartalmából, a bőr elkezd kiszáradni és durva tapintású lesz. A hidratációnak a napi bőrápolási menetrendjükbe kell tartoznia: a hámrétegbe több vizet kell juttatnunk, ha csökkenteni akarjuk a felületi párolgás okozta veszteségeket.

 

Ajándékozzon Karácsonyra Nutriance készítményeket! 

A kor előrehaladásával a zsírtermelő mirigyek működése lelassul, csökken a bőr víztartó képessége. Lassul a sejtek megújulási folyamata is. Emiatt a felszínhez közeli bőrréteg egyre szárazabbá válik. Különösen  nagymérvű kiszáradást okozhat a túlzott napozás, az UVA és UVB sugarak, a szél, a hideg, valamint a nem megfelelő, simítóhatással nem rendelkező kozmetikai szerek. A káros hatásoknak hosszabb időn át kitett bőr szinte szomjazik, és megjelennek rajta az első barázdák, ráncok. Néhány bőrtípusnál többre van szükség mint a szokásos mindennapi hidratáció.

MIÉRT VAN SZÜKSÉGÜNK KOLLAGÉNES KRÉMRE?

  • anti-aging-collagen-creamHogy frissé és fiatalossá tegyük bőrünket, és védjük a nedvességtartalom-egyensúlyát.
  • Hogy serkentsük a környezeti hatások (napfény, száraz levegő és magas hőmérséklet), és az öregedésnek tulajdonítható dehidratáció következményeként szomjazó bőrsejtek hidratálását.
  • Hogy megnöveljük a bőrfelszín közelében lévő sejtek nedvességtartalmát, és fiatalsággal töltsük fel őket, könnyen felszívódó és bő nedvességtartalmú összetevők hozzáadásával.
  • Mert a nyugtató hatású összetevők a bőr természetes nedvességtartalmával együttesen kisimítják a bőrfelszínt, és csökkentik a finom szarkalábakat.
  • Kiváló változó korú nőknek az arcbőr kollagén háztartásának pótlására.

Három hónapig elegendő

Megrendelés:

 

Vélemény, hozzászólás?