ENRICHING CONDITIONER - kondicionáló balzsam
FLAVONOID COMPLEX™
ENRICHING MOISTURIZER 1
GARLIC ALLIUM COMPLEX- A fokhagyma minden jótékony hatása a veleljáró kellemetlen illatok nélkül

SUSTAINED RELEASE VITAMIN-C

Folyamatos felszívódású C-vitamin

Folyamatos felszívódású C-vitamin

Folyamatos felszívódású C-vitamin

A C-vitamin egy olyan esszenciális tápanyag, amelynek utánpótlásáról folyamatosan kell gondoskodnunk, mivel szervezetünk nem képes elraktározni.
A legfrissebb kutatások alkalmával bizonyítást nyert, hogy a vízben oldódó, antioxidáns hatású C-vitamin elősegíti a sejtek egészséges mivoltának megőrzését. A C-vitamin, a bőr, a csontok, a véredénykék és a testszövetek szerkezetét adó kollagén, más néven „sejtcement” előállítását végzi. A C-vitaminnak tehát fontos szerepe van a sebek hegedési folyamatában, valamint a véredénykék, különösképpen a hajszálerek falának megerősítésében. Más esszenciális tápanyagok anyagcseréjét is elősegíti, vagyis javítja a vas felszívódását, és gondoskodik a szervezetben az E-vitamin elraktározásáról.

A vízben oldódó C-vitamin egyike azon tápanyagoknak, amelyek azonnal lebomlanak.
A GNLD a C-vitamint a déligyümölcsökben, a citromban, a narancsban és a grapefruitban megtalálható összes tápanyaggal együtt úgy kínálja Önnek, ahogy azt a természet előállította. A GNLD folyamatos felszívódású tablettája, az Elnyújtott Felszívódás Technológiájának köszönhetően, antioxidáns hatású és a benne található C-vitamint folyamatosan adagolja a szervezetnek.
Minden tablettában 200 mg C-vitamin található.

GNLD folyamatos felszívódású C-vitamin előnyök

Koncentrátum: minden tabletta 200 mg C-vitamint tartalmaz.
Az Elnyújtott Felszívódás Technológiának köszönhetően a tablettában található tápanyagok felszívódása a bevételt követően akár 6 óráig is eltarthat.
Bioflavonoidokat tartalmaz, amelyek elősegítik a C-vitamin, valamint a citromban, narancsban és a grapefruitban található együtthatók felszívódását.
A leggazdagabb C-vitamin forrásokat, vagyis csipke- és acerolabogyó kivonatot tartalmaz.

Itt az influenzás időszak, feltétlenül fogyasztanunk kell C- vitamint.

További cikk: kattintson rá:


Megrendelés

Vélemény, hozzászólás?