FORMULA IV PLUS
MOISTURIZING HAND & BODY LOTION kéz és testápoló
All C - C-vitamin étrend kiegészítő

Aloe Vera Plus ital

Tartalomjegyzék:

Az aloe vera növény, ami sok meglepetést tartogat. Ott is életben marad, ahol más növény elpusztul, azért mert megvan az a tulajdonsága, hogy pórusait elzárja, így nem veszíti el a belsejében lévő nedvességet. több mint 200 féle aloe létezik, de csak az Aloe Barbadensis Miller az, amelyik kiváló tulajdonságának köszönhetően, a leginkább alkalmazható a gyógyászatban.

aloe-vera-plusÓkori dokumentumok igazolják, hogy az aloe vera jótékony hatását már akkor is ismerték. K.e. 1750-ből származó anyagtáblán őrizték meg az első feljegyzéseket az Aloe Veráról, gyomorbántalmak gyógyítására, székrekedés, álmatlanság, fejfájás és és még sok minden más kezelésére ajánlják.

Ma kb. 4000 évvel később, a belgyógyászati bántalmakat olyan vitalizáló italokkal kezelik, melyek Aloe Vera kivonatot tartalmaznak. Az utóbbi években relaxáló és tonifikáló hatásának köszönhetően egyre kedveltebb és népszerűbb itallá vált.

Az Aloe Vera Plus, a mindennapok stresszoldója, egy olyan ital, mely tiszta aloe verát és a GNLD által hozzáadott különleges gyógynövények keverékét tartalmazza.

Olyan környezetben élünk, ami állandóan nyomást gyakorol ránk:

A stressz több szempontból is veszélyezteti egészségünket, mert ő maga is többféle: van gazdasági, mentális, emocionális, fizikai, stb. Hosszú távon a stressz mentális és fizikai elváltozásokat okozhat, melyek negatívan befolyásolják energaszintünket, alvászavarokat okoznak, lelki betegségek forrásai lehetnek.

Továbbá:

  • száj nyálkahártya regeneráló
  • éjszakára – rendbe hozza a nyelőcsőt, nyugtató hatással van
  • krónikus gyomor hurutot rendbe hozza
  • a római és német kamilla a gyulladáscsökkentő hatást fokozza
  • hasmenés esetén nélkülözhetetlen, ugyanis hasmenés a nyálkahártya regenerálódására, a felszívódás meggyorsítására rendkívül fontos a az Aloe Vera Plus ital.

A GNLD Tudományos Tanácsadó Testülete egy kiváló gyógynövény kivonatot tartalmazó terméket dolgozott ki, mely elűzi a stresszt, felfrissíti a szervezetet és természetes energiával tölti fel.

Különleges keverék, amely:

  • szibériai ginzenget (a természetes energiaforrás)
  • kamillát (nyugtatóként és lazítóként)
  • természetes citromaromát
  • E-, C vitamint
  • cinket

tartalmaz, melyeknek köszönhetően nyugtat és relaxál.

Eszenciális elektrolitokat tartalmaz, amelyek az anyagcsere szempontjából elengedhetetlen fontosságúak.

Fruktózzal édesített, ezért íze kellemes ugyanakkor nem vált ki glikémiás reakciót. Gyulladás csökkentő, továbbá bőr -és nyálkahártya regeneráló hatása van.

A GNLD Aloe Vera Plus itala ízletes, természetes, tiszta gélből kivont aloe vera ital.

Az Aloe Vera Plus olyan frissítő ital, amelyet az év minden szakában lehet fogyasztani. Hosszútávon feltölt energiával.

Az Aloe Vera Plus-szal energikusak érezhetik magukat és felvehetik a harcot a mindennapi stresszel szemben.


 Megrendelés:

 

 

Vélemény, hozzászólás?