PRO-VITALITY+ - ENERGIA FELTÖLTŐ PROGRAM

Vitalizáló étrend-kiegészítő napi csomagokban.

Bővebb leírás


19 050 Ft‎

941

25 hasonló termék:

Pro Vitality+: táplálja, védje sejtjeit és hozza egyensúlyba szervezetét!

Teljes értékű napi étrend-kiegészítés praktikus kiszerelésben!

A világ vezető egészségügyi szervezetei egyetértenek abban, hogy az egészségmegőrzésben kulcsszerepe van a testmozgásnak és a tápanyagban gazdag, teljes őrlésű gabonában, zöldségben, gyümölcsben és halban gazdag változatos étrendnek. Minden tápanyag csoportból a megfelelő mennyiség bevitele biztosítja a szervezet számára szükséges energiát és vitalitást. Néhány egyszerű étrendbeli és életviteli változtatással valamint a Pro Vitality+ fontos étrend-kiegészítőivel könnyen betarthatjuk az egészségpiramisban ajánlottakat és enyhíthetjük a modern
táplálkozás negatív velejáróit.

A Pro Vitality+ teljes értékű forrásból származó tápanyagok széles skáláját tartalmazza, energiát és vitalitást szolgáltat!

TRE-EN-EN GABONAKONCENTRÁTUM
TÁPLÁLJA A SEJTEKET
A jó étrend-kiegészítés sejtszinten kezdődik. A Tre-en-en a NeoLife teljes értékű gabonából származó lipideket és szterolokat tartalmazó étrend-kiegészítője, mely bizonyítottan fokozza a sejtek vitalitását és energiaszintjét, biztosítva azok optimális működését.

CAROTENOID COMPLEX
VÉDI A SEJTEKET
Ez a szabadalmazott zöldségből és gyümölcsből származó tápanyag koncentrátum, bizonyítottan védi a látást, óvja a szívet és erősíti az immunrendszert. Sárgarépából, paradicsomból, spenótból, piros paprikából, őszi barackból, eperből és sárgabarackból származó karotinoidok jótékony hatását szolgáltatja.

OMEGA-3 SALMON OIL PLUS
Telítetlen omega-3 zsírsavakat tartalmazó étrend-kiegészítő, mely egészséges életvitel és helyes táplálkozás mellett, jótékonyan befolyásolja a szív-és érrendszer működését, valamint a zsíranyagcserét. Mind a 8 omega-3 zsírsavat tartalmazza. 

ESSENTIAL VITAMIN & MINARAL COMPLEX
Táplálja a sejteket
Több mint 50 éves múltra visszatekintő tapasztalattal a Formula IVet követően, ez a 18 esszenciális vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó exkluzív keverék segít a modern étrend hiányosságainak az ellensúlyozásában. Vasat is tartalmaz, mely fontos szerepet játszik a vörös vértestek és a hemoglobin képződésében, továbbá az oxigénszállításban.

Megjegyzés: a Pro Vitality rendelése estén egy évig 10%-al olcsóbban vásárolhatja meg bármely kedvenc termékét!

Kódszám: 942

30 db tasak (tasakonként 4db termék)

Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 Ft‎
Összesen 0 Ft‎

Kosár Fizetés