Háztartási tisztítószerek Nincs termék.

Háztartási tisztítószerek
Takarítás a konyhában

Háziasszonyok, akik háztartást vezetnek, nem mindegy, hogy vegyszereket alkalmaznak vagy környezetbarát tisztítószereket. Sokan küzdenek különféle bőrproblémákkal, szárad a kezük, viszketegség, ekcéma merül fel, adott esetben a köröm is töredezik, nem utolsó sorban belélegzik a sok vegyszer által kibocsájtott káros gázokat, melynek komoly egészségi következménnyel járhatnak. Mit tegyünk? Mivel érdemes helyettesíteni a vegyszereket? És mennyibe kerül? Mert nem mindegy mit mennyiért tudunk megvásárolni? Ebben próbálok segítséget nyújtani:

Kezdjük a konyhával: Mindennapi teendők a konyhában, például naponta több alkalommal mosogatunk mosogatószerrel, aztán megtisztítjuk a tűzhelyet, időnként a sütőt, továbbá nagytakarításkor lemossuk a csempét, rendszeresen felmosunk, aztán ablakot is tisztítunk, a konyhabútorokat áttöröljük, mind-mind más tisztítószert alkalmazva. Hűha de sok feladat van a konyhában, mennyi időt vesz igénybe! Mindez mennyibe kerül, és mennyi helyet foglal el, hát nem mindegy!!! Ezekre a kérdésekre javaslok igen gazdaságos, környezetbarát, időtakarékos megoldást. Mi is lenne az?
A mosogatással kezdve, a NeoLife LDC ilyekor a nagy hőségben a zsíros szennyeződéseket is képes letisztítani ráadásul hideg vízzel, úgy hogy az edények, poharak vegyszermentesen és cseppmentesen száradnak meg, és a kezet is maximálisan kíméli, hiszen kókuszolaj derivátumot tartalmaz, nagyon kellemes narancs illata van, még a lefolyót is teljesen megtisztítja a zsíros lerakódásoktól. Nos, a mosogatószivacs és a nedves törlőkendő használat után ott marad nedvesen, és ekkor terjednek el a bacilusok, baktériumok, ezért a legszennyezettebb hely a konyhában a mosogató és környéke. Célszerű minden esete utolsó mosogatás után a lefolyót, a szivacsot, valamit, a törlőkendőt a Disinfectant nevű ANTSZ által nyilvántartott fertőtlenítőszerrel befújni, hagyni megszáradni. Ez a fertőtlenítő szer is környezetbarát, nem árt a bőrnek, viszont 99%-ban elpusztít minden bacilust, baktériumot, gombákat.
Ezeket a tisztítószereket bizalommal ajánlom rendszeres használatra, ugyanis, a mosogatószer 1 literes kiszerelésben kapható, melyből 5 l hígított mosogatószert nyerünk, viszont csak egy 1l-es flakon lapul a polcon, de még használható többek között kézi mosáshoz is, folyékony szappanként is, és még sorolhatnám.

A Disinfectant fertőtlenítő még gazdaságosabb, mert 1/100 hígításban alkalmazzuk a háztartásban, így az 1 l-es flakonból 110l fertőtlenítőt nyerünk,(ipari célra igény szerint hígítjuk). A konyhán kívül fertőtlenítjük a VC-t, a fürdőszobában a kádat, kézmosót, továbbá mosáskór a fehérneműt, a kilincseket, a kapcsolókat, távirányítókat, telefonokat, klaviatúrát, stb. Figyelem!  A felsorolt feladatok elvégzéséhez plusz egy 1l-es flakon kerül a polcra, mely rendszeres használatmellett is egy évig elegendő.

Fontos kiemelni, hogy ezek a tisztítószerek környezetbarát tulajdonsága abban is megmutatkozik, hogy egy 1 l-es palackból az LDC esetében 5 l hígított mosogatószert nyerünk, a Disinfectant esetében 1:100 hígításban 110 l fertőtlenítő szert nyerünk. Épp most hangzott el a Lifestyl TV műsorban, hogy igen fontos szempont a csomagolás. Nem mindegy 1 flakont, vagy 5 flakont, a Disinfectant esetében 1 flakont, vagy 110 flakont szállítanak a boltokba, majd a családok az otthonukba.

Nincsenek termékek a kategóriában.

Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 Ft‎
Összesen 0 Ft‎

Kosár Fizetés