Tre ital

Gránátalmát, acai bogyót és zöld teát tartalmazó ital

Bővebb leírás


13 160 Ft‎

735

25 hasonló termék:

Tre ital

Hatékony és egyedi, gránátalma, acai bogyó és zöld tea magas tisztaságú keveréke, az Inflox bogyós növények kivonatával kiegészítve; a Tre hatását még a resveratrol és az alpha lipoic sav is fokozza. Az agave kaktuszból kivont természetes sziruppal édesítik. 

Hatásos. Sztenderd mennyiségű aktív összetevők mint például a gránátalmában található punicalagin és a zöld teában levő polifenolok, biztosítják a megfelelő mennyiség bevitelét minden egyes adagban, amitől a Tre potens bioaktív esszencia. 

A polifenolpk egyik egyedülálló tulajdonsága, hogy a vér-agy gáton átjutva közvetlenül az agy területén képesek kifejteni jótékony tulajdonságukat: védik az agysejteketaz estleges károsodásoktól és megóvják azok kulcsfontosságú funkcióit. 

Ízletes és koncentrált. A Tre nemcsak egy ital. A Természet leghatékonyabb összetevőinek egyedi kombinációja, erős antioxidánsokkal keverve, tiszta és természetes, tudományosan 
kidolgozott esszencia. Már az első korty után érezni fogják frissítő ízét és az aktív összetevők élénkítő hatását. 

Egészséges, revitalizáló alacsony glikémiás esszencia.

A SAB garanciája

A Tre-t a GNLD Tudományos Tanácsadó Testülete alkotta, azok a világhírű szakemberek, akik teljes értékű étrend-kiegészítőket dolgoznak ki, állítanak elő, megfelelő koncentrációban tudományos alapossággal, és akik elkötelezték magukat az egészséges és vitalitást nyújtó termékek mellett.

A Tre-ben található összetevőket gondosan válogatták össze, a bennük levő tápanyagok egyedi és szinergista hatásának figyelembe vételével, a maximális hatékonyság érdekében.

Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 Ft‎
Összesen 0 Ft‎

Kosár Fizetés