Szállítási határidő:

Szállítási határidő átlagosan 2 munkanap. Amennyiben a megrendelt terméket csak hosszabb szállítási határidővel tudjuk szállítani, vagy esetleg elfogyott és nem szállítható a későbbiekben sem, telefonon értesítjük, ahol a rendelés módosítása is lehetséges.

Elállás joga:

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Csak sérülésmentes, hiánytalan, az eredeti dobozban 8 munkanapon belül visszaküldött terméket áll módunkban visszavenni. A visszaküldés költségét a vevő állja.

Szállítás és fizetési feltételek

Kedves Vásárlóink magas színvonalú kiszolgálása érdekében igyekeztünk a szállítási és fizetési módok minél többrétű és rugalmasabb kombinációjára, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő megoldást.

Vásárlóink 2 féle szállítási mód közül választhatnak:

  • Személyes átvétel INGYENES!
  • A megrendelt termékek futárszolgálat általi kiküldése az Ön által megadott címre (az ország egész területén) 

Kétféle fizetési módot kínálunk:

  • Készpénzes fizetés (személyes átvétel valamint utánvételes szállítás esetén)
  • Előreutalás (bármelyik szállítási mód választása esetén lehetséges)

Személyes átvételre Budapesten előzetes időpont-egyeztetés alapján, a rendeléstől számított 1-2 napon belül van lehetőség. A fizetés a termék átvételekor készpénzben (vagy – igény szerint – banki átutalással) történhet, és ez esetben szállítási költség értelemszerűen nem merül fel.

Csomagküldéskorkizárólag előreutalás esetén fennálló ingyenes szállítási lehetőségek:

  • bármely magyarországi településre 20.000 Ft-ot meghaladó rendelési érték esetén ingyenesen küldjük ki Önnek a megrendelt termékeket,
  • 20.000 Ft alatti rendelés esetén a szállítási díj 1.000 Ft.

Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 Ft‎
Összesen 0 Ft‎

Kosár Fizetés