Környzetbarát tisztítószerek Nincs termék.

Tisztaság, egészséges környezet, jó közérzet! 1


Helyzetértékelés és problémaláttatás:

Alakítsunk ki magunk körül olyan világot, amely nem veszélyezteti életünket!
Senki sem védett azzal a környezeti leépüléssel szemben, melyet a tízévenként egy milliárddal bővülő népesség hoz létre napjainkban. Hulladékhegyek szennyezik vizeinket és a levegőt, hatalmas mennyiségű mérgezőanyagot képezve. Most amikor a világ népessége közeledik a 10 milliárdhoz, a fogyasztás is növekedőben van; veszélyt jelent az eljövendő generációnak és beláthatatlan következményei lehetnek. Átlagosan személyenként 730 kilogrammnyi hulladékot termelünk évente. A környezettudósok jól tudják, milyen nehéz a természet mára már eléggé érzékenynek mondható egyensúlyát megtartani. A fogyasztást megfigyelve rájöttek, milyen gyors ütemben kiapadhatnak az energiaforrások, és hogy világszerte milyen nagy mennyiségű hulladék keletkezik. Előrejelzéseik szerint, ha mindez ilyen ütemben folytatódik, apokaliptikus szerencsétlenség vár ránk. A megoldás azon múlik, mennyire fektetünk hangsúlyt a globális környezet megóvásra. Minél kevesebbet fogyasztunk, annál kevésbé szennyezzük a környezetet, de nincs élet fogyasztás nélkül. Az egyetlen megoldás csak az lehet, hogy koncentrátumokat használunk kis mennyiségben, kevésbé szennyezve a környezetet, megőrizve azt az eljövendő generációnak.

Le kell állítani a romboló fogyasztást!
Kis mennyiség = minimális környezetszennyezés
A tudósok forradalmian új tisztítószereket dolgoztak ki, amelyek környezetkímélők, energiatakarékosak és képesek drasztikusan csökkenteni a környezetre kifejtett kedvezőtlen hatást. Ezek a termékek optimális hatást érnek el, úgy hogy nagyon keveset kell belőlük használni. Kétség sem fér ahhoz, hogy ha mindenki ezeket a teremékeket használná, sokkal kevesebb hulladék kerülne a környezetbe és a vegyszerek mennyisége évről évre, csökkenne. Ezek a koncentrátumok vízben oldódnak, és a szennyezettség fokának megfelelően keverhetők, ablaktól elkezdve, pultot, rácsot, sőt az utcát is tisztíthatjuk velük. Tehát nem kell a szekrényt tisztítószerekkel teletömni, melyek sokba kerülnek és nem környezetkímélők.
Javaslat, mi a megoldás nyítja?:
Vessenek véget a romboló fogyasztásnak!
A megoldás NeoLife Egészséges Otthon Programja
Ismerkedjünk meg a termékekkel!
1. A SUPER 10 (Általános tisztítószer) a legjobb megoldás a valóban makacs szennyeződések eltávolítására. Nagyon tömény sűrítmény, kiválóan használható a naponta jelentkező, nehezen eltávolítható szennyeződések ellen! Hármas hatású tisztítószer, még a legmakacsabb szennyeződést is eltávolítja: behatol a felület rétegeibe, oldja és emulziót képez! Cseréljék minden hétköznapi tisztítószerüket SUPER 10-re. és óvják Önök is tavaink, tengereink és hegyi vizeink tisztaságát!
Miért jó a SUPER 10?
Több mint 20 éve ismerik szerte Európában
Minden vízzel lemosható koszos, zsíros felület tisztítására alkalmas
Hármas tisztító hatású: behatol a koszos felületbe, feloldja, majd eltávolítja a szennyeződéseket, így dörzsölés nélkül eltávolítható
Erőteljesen alkalikus hatású
Koncentrált és gazdaságos
Bármilyen vízzel teljesen leöblíthető, lemosható
Környezetbarát: koncentrált kiszerelése miatt kevesebb hulladék képződik
Több tisztítószer hatását egyesítő hatékony koncentrátum
Nagy töménységű citrus derivátumra épülő természetes kiegészítőket tartalmaz
Használata teljesen veszélytelen, így a gyermek elől sem kell elzárni
Teljesen lebomlik, így a környezetet nem szennyezi
Kellemes illatú
A nagy koncentrációja miatt gazdaságos, teljes körű forgalmazási engedéllyel rendelkezik
Használata minden esetben hígítva történik, (javasoljuk a NeoLife spray keverőflakon használatát) az ajánlott hígítási arány betartásával

1-10-es arányban keverve: (összetétel: 1 rész szuper 10 tisztítószer, és 10 rész víz): Mire használjuk, a fenti arányban keverve?
Textíliákon keletkező természetes foltok eltávolítására: - befújás utáni, akár 1-2 napig is rajta lehet a ruhán, nem penészedik be, majd kimosni.
Szőnyeg tisztítására: - befújni, száradás után kiporszívózni.
Különböző felületekre: konyhabútor, csempe, pvc, műanyag, tűzhely, mikrohullámú sütő, stb.
Szennyezett burkolatok: padló (kő, műkő, márvány, égetett lapok, parketta)
Falfelületek (mosható festék, fa, nyílászárók)
Fürdőszoba felszerelései.
Bútorok.
Ékszerek.
Gépkocsi karosszéria tisztítása.
Hogyan használjuk?
A spray használatával a tisztítandó felület nagyságától függően permetezve, vagy sugárban spriccelve vigyük fel a felületre. Ha vastagabb szövetről van szó, enyhén dörzsöljük be a felületbe, hogy a szövetszálak tövéig nedvesítse be, majd néhány percig hagyjuk a szert hatni. Ezután a fellazult szennyeződést jó nedvszívó anyaggal itassuk fel, vagy sima felületről tiszta ruhával töröljük le. Érdemes a levetett szennyes ruhát, inget, a szennyezettebb helyeken enyhén beszórni a hígított tisztítószerrel, így tárolni a mosás idejéig. Olyan ruhaneműk tisztítására, mely hajlamos vízfoltra, érdemes a sűrítményt desztillált vízzel keverni
1-3 arányban keverve:
Ebben az arányban keverve erősen szennyezett felületek esetén, a felületre spriccelve, ott valamivel tovább kell tartani, és ugyanúgy kell kezelni mint az előbbieknél. Ilyen arányú keverésnél az alábbi esetekben célszerű a használata:
Ruhafélékből száraz vér, gyümölcsök, rágógumi, tinta, hasonló szennyeződések eltávolítására.
Olajos padlók, rostélyok.
Gépkocsi motorblokk mosására.
Olajos gépek (esztergagép, stb)
Étterem, műhely, ipari csarnokok, nagy konyhás zsíros, olajos padlózatok.
Autóalkatrészek.
Vágóhidak, tejüzemek makacs szennyeződéseinek tisztítására.
1-3000 arányban keverve: (félliternyi hideg vízbe csak annyi sűrítményt kell tenni, amennyi a sűrítménybe mártott spriccelő szűrőjén marad, kb 3 csepp)
Ilyen keverési arányban a célszerű használat:
Ablakok, tükrök, bútorüvegek.
Enyhén szennyezett rozsdamentes acél, fémfelületek, monitorok, TV képernyő.
Virágok leveleinek tápláló permetezésére, tetvek elpusztítására.
Antisztatikus hatása van!
Ára:
1 liter koncentrátum bruttó ára: 5.3200,-Ft (benne 27% ÁFA)
1:1000 hígításban: 5,32 Ft/l ablaküveg, tükör tisztítására.
1/100 hígításban: 51,30 Ft/l kőpadló, linóleum tisztítására.
1:10 hígításban: 532,00 Ft/l erősen szennyezett felület, folt tisztítására.
1:3 hígításban: 1.596,00 Ft/l ráégetett, rászáradt zsírok, olajok tisztítására.

Nincsenek termékek a kategóriában.

Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 Ft‎
Összesen 0 Ft‎

Kosár Fizetés